Foto: Lieke Martens duikt in armen van knappe teamgenote

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vrouwenvoetbal kijk je natuurlijk voor de mooie prestaties, maar stiekem is de manier waarop de afgetrainde dames hun doelpunten vieren ook zeker een reden om in te schakelen! Lieke Martens en haar teamgenote maken er een mooi feestje van!

Lieke Martens speelt nu al een tijdje in het buitenland. Op dit moment speelt ze voor de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain. In Nederland is het al genieten geblazen met de knappe vrouwelijke voetballers, in Frankrijk kunnen ze er alleen ook wat van.

Lieke Martens komt met twee benen van de grond

Het was een belangrijke wedstrijd voor de knappe voetbalster. Het ging namelijk om het plaatsen voor de vrouwelijke Champions League. Hiervoor moest de Nederlander twee wedstrijden spelen. De eerste wedstrijd hadden ze met 2-1 gewonnen, hier nam Lieke Martens de openingsgoal voor haar rekening. De tweede wedstrijd hadden ze aan een gelijkspel genoeg om zich te kwalificeren. In de tweede wedstrijd was Lieke Martens weer goud waard voor Paris Saint-Germain; ook hier scoorde de Nederlandse namelijk de openingstreffer. Uit blijdschap sprong Lieke Martens in de armen van haar knappe teamgenote.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens geniet van heerlijk strand dagje

Waar we ons hier al lekker warm moeten aankleden, zit Lieke Martens in het warme Frankrijk nog lekker van het mooie weer te genieten. Als de voetbalster een dagje niet hoeft te voetballen zoekt ze gelijk het strand op. Lekker met je blote voeten in het zand geniet Lieke in een paar prachtige outfitjes van de zon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens is goed met ballen

Lieke Martens heeft laatst de overstap gemaakt van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain. Waar ze met haar oude voetbalclub al bijna alle prijzen heeft gepakt wat er te pakken valt doet ze het bij haar nieuwe voetbalclub ook goed. Bij haar debuut maakte de 29-jarige buitenspeler namelijk na vijf minuten al haar eerste doelpunt. Bij haar nieuwe voetbalclub zijn ze dan ook onder de indruk van de nieuwe aanwinst.

Lieke Martens ziet haar bankrekening groeien na het tekenen van een nieuw contract. Naar verluidt gaat de Nederlander 250.000 euro per jaar kunnen bijschrijven door haar nieuw contract. Ze heeft een driejarig contract getekend wat goed is voor één kleine miljoen. Het is dan ook niet gek dat de knappe voetbalster haar oude club FC Barcelona heeft ingeruild.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens neemt keeper Benjamin van Leer mee naar Parijs

Nu de knappe voetbalster een nieuwe club heeft moet ze natuurlijk ook verhuizen. Keeper Benjamin van Leer gaat dan ook al te graag mee met zijn vriendin. Sinds kort is de keeper transfervrij op te pikken, maar nog geen club heeft zich gemeld voor de keeper. Nu de keeper nergens onder contract staat kan die gezellig mee verhuizen naar Parijs. Totdat Benjamin van Leer een nieuw contract heeft blijft die gezellig samen met zijn vriendin in Parijs wonen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.