Video: Lenige Danique Hosmar slingert keihard aan paal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blondine Danique Hosmaar laat haar verbogen talent op de paal zien. Danique slingert zonder probleem heen en weer aan het harde ding..

Danique Hosmar laat talent op de paal zien

De influencer Danique Hosmar is vooral bekend van haar sportvideo’s en goede looks. Toch zit er stiekem nog veel meer verscholen achter Danique haar onschuldige uiterlijk. Zo blijkt de blondine enorm goed overweg te kunnen met turnattributen. Op Danique haar Instagram is te zien hoe ze naar de turnhal toe gaat om haar oude hobby weer eens op te pakken. Het blijkt dat Danique niet alleen ontzettend lenig is maar ook hartstikke goed in turnen. Zo is wel eens vaker te zien in Danique haar video’s dat ze heel ver kan rekken en strekken, maar dat ze ook zo goed is op de balk was nog niet helemaal duidelijk. Op de video zien we Danique en een andere dame terwijl ze druk bezig zijn met slingeren om de balk heen.

Zonder probleem doet Danique Hosmar een backflip

Het stopt nog niet met Danique Hosmar haar verborgen talenten. Zo kan de blondine niet alleen heel goed aan de balk slingeren in de turnhal, maar Danique kan ook nog eens heel goed stunts uitvoeren. Sommige mensen vinden dat influencers geen talent hebben, maar dat is bij Danique Hosmar absoluut niet het geval. Op de video zien we dat Danique zonder al te veel moeite een backflip maakt. Danique draagt hierbij een strak turn outfitje, bestaande uit een zwart broekje en een blauw shirt. Ook heeft Danique natuurlijk haar haren vastgeknoopt zodat haar blonde lokken niet in de weg zitten tijdens het backflippen.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar showt haar strakke lijf in piepkleine

Danique Hosmar gaat los in de auto

Op de Instagram van Danique Hosmar is van alles te zien. Zo komen er vooral veel selfies en foto’s op vakantie in een badpakje voorbij. Toch probeert Danique ook echt interactie te creëren met haar volgers door hen regelmatig vragen te stellen. Daarnaast geeft Danique ook vaak adviezen en inspiratie weg onder haar foto’s. Hiermee hoopt Danique waarschijnlijk haar volgers een beetje te helpen met lessen over hoe zijzelf in het leven staan. Toch is er ook een hele spontane en relaxte kant te zien op Danique haar Instagram. Op onderstaande video is de blondine namelijk aan het zingen en dansen in haar auto. Danique lijkt helemaal goed te gaan op zichzelf en de muziek dus dat wordt een leuk ritje.

In de gym is Danique Hosmar helemaal in haar element

Veel mensen kennen Danique Hosmar ook vanwege haar goede en fitness video’s. De blondine staat namelijk regelmatig in de sportschool te werken aan haar . Daarbij is ze zelfs MyProtein atleet en doet ze nog meer samenwerkingen met sportmerken. Een goed excuus om naar de sportschool te gaan dus. Dit keer gaat Danique naar eigen zeggen haar benen eens goed trainen. Eerst deelt Danique Hosmar een video op de loopband, om een beetje op te warmen. Daarna gaat de blondine waarschijnlijk met zware gewichten aan de slag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!