Foto: Danique Hosmar showt haar strakke lijf in piepkleine badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar is in Dubai! En dit moeten haar volgers uiteraard ook weten, dus deelt de blondine wat uiterst pikante kiekjes vanuit zee..

Danique Hosmar bevindt zich op dit moment in het altijd prachtige Dubai! De blondine is er even tussenuit gekropen, en besloot lekker te gaan reizen. Ze blijft wel een influencer, dus de volgers van de blondine moeten natuurlijk ook op de hoogte gehouden worden. Dat doet ze dan ook door middel van een stel vrij pikante foto’s, waarvoor Danique bijna al haar kleding uit heeft gelaten..

Bloedhete Danique Hosmar poseert vrij pikant in badkleding

Danique Hosmar is lekker op vakantie. De influencer besloot net zoals elke andere bekendheid naar Dubai te gaan, voor de variatie. Buiten dat het vrij standaard is om naar dit land te gaan, vallen er wel uiterst prachtige kiekjes geschoten te kunnen worden. Vooral als Danique Hosmar voor de camera staat. De blondine besloot voor deze pikante kiekjes plaats te nemen in zee. Uiteraard met haar badkleding aan, wat deze foto’s nog nét iets verleidelijker maakt. Uitdagend kijkt Danique weg van de camera, terwijl er een prachtige foto wordt geschoten van haar. Op het tweede kiekje gooit ze zowaar één arm in de lucht, terwijl ze met haar rug naar de camera draait. Hierin komt haar achterste ook mooi, stiekem in beeld. Danique weet precies wat ze doet, maar dat leidt alleen maar tot vreugde bij haar volgers! En de blondine schijnt nog veel meer in petto te hebben..

Lees ook: Foto: Is bloedmooie Danique Hosmar de nieuwe liefde van YouTuber Gio?

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Hete Danique Hosmar deelt zanderige foto van achterste

Nu het begin van 2023 is aangebroken, moet elke influencer natuurlijk wel een kleine ‘recap’ van het voorgaande jaar online zetten. Danique Hosmar is uiteraard een influencer, dus die besloot niet twee keer na te denken over dit idee. Via Instagram deelt de blondine een ware ‘2022 recap’, met allerlei foto’s van het afgelopen jaar. En dit bleek nog een uiterst pikant randje te hebben.. We zien onder andere ontzettend veel van de blondine in haar badkleding. Wat uiteraard geen straf voor het oog is om te zien. Ook veel kiekjes met haar bloedmooie vriendinnen, maar één foto bleek toch het meest op te vallen. Dit is een foto waar Danique alleen opstaat, en haar achterste vol trots presenteert aan de camera. Echter lijkt de blondine wel heel lang in het zand te hebben gezeten, en is het zand aan haar achterste blijven plakken. Misschien door het zweet, want de temperaturen kunnen hoog oplopen in het hete land waar ze zich op dat moment bevond. In ieder geval is de blondine niet bang om haar achterste als dit te tonen, want dat doet ze dan ook vol trots. Danique is helemaal klaar om 2023 in te duiken, en hopelijk dat jaar nóg pikanter te maken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!