Video: Karlijn bereikt hoogtepunt dankzij deze move van Boer Jouke in BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een lang seizoen vol stugge boeren is het eindelijk zover dat de BZV reünie eraan komt. In deze reünie kunnen we nog één keer genieten van de leuke Karlijn.

De blondine vertelt een geheimpje over haar tijd met Jouke en daar krijgt ze het behoorlijk warm van. De reünie is dus zeker de moeite waard om te kijken als er meer van dit soort onthullingen worden gedaan.

Boer Jouke is getemd door Karlijn

De vorige aflevering van BZV stond volledig in het teken van het tripje naar het buitenland. Alle koppels kregen de kans om elkaar nóg beter te leren kennen. Voor sommige was dit wellicht misschien iets teveel van het goeie en voor anderen sloeg de vonk helemaal over. Zo lijkt dat tweede bij Boer Jouke en Karlijn te zijn gebeurd. De twee konden tijdens hun date in Kopenhagen al niet van elkaar af blijven. Nu mogen Jouke en Karlijn tijdens de reünie hun verhaal doen. Op een of andere manier heeft de Brabantse Karlijn het voor elkaar gekregen om een niet eerder vertoonde Jouke naar boven te halen. Jouke lijkt niet meer zo’n hele stugge fries te zijn nu die verliefd is.

Karlijn kwijlt weg bij acties van Jouke

Het stelletje zit Yvonne met stralende ogen aan te kijken. Karlijn zegt dat Jouke ‘Kei’ lief is en zelfs veel attenter dan zijzelf. Natuurlijk wil Yvonne weten wat Jouke dan wel niet doet. Karlijn begint met zeggen dat hij de koffie alvast voor haar aan zet in de ochtend. Je kan wel stellen dat de blondine dus al blij is met hele kleine dingen. Maar dan vertelt Karlijn ineens dat Jouke ook briefjes achterlaat in huis. Hierop staan dan berichtjes dat hij zoveel van haar houdt. Je zou het niet verwachten bij Jouke, maar hij is een echte romanticus. Soms zet Jouke ook nog eens wat kaarsjes aan en dan is Karlijn helemaal verkocht. Daarop vraagt Yvonne of Jouke dit ooit van zichzelf had verwacht, dan komt de eigenwijze boer toch weer naar voren want hij reageert: ”Ooh jawel dat had ik wel verwacht”. Daarna wil Karlijn nog even laten weten dat ze tijdens de date al had gevraagd of Jouke een beetje lief kon zijn, maar toen reageerde hij erg nonchalant.

Lees ook: Wauw: Blonde Karlijn van Boer Zoekt Vrouw zit in openbare sauna

Boer Evert zet Yvonne flink op haar plaats

Het blijft bijzonder om alle afzonderlijke boeren en boerinnen op één plek samen te zien. De ongemakkelijkheid straalt er vanaf. Ergens is het natuurlijk wel knap dat de boeren zich allemaal zo hebben opengesteld. Eén van de meest besproken boer en vrouw zijn Evert en Maud. De nuchtere Evert leek vrij weinig te willen en te kunnen antwoorden op alle vragen van de vrouwen en Yvonne. Daarom confronteert Yvonne boer Evert hier mee maar de boer reageert erg scherp: ”Als ik jou al die vragen ga stellen die jij mij hebt gevraagd weet jij dan wel overal een antwoord op?”. Blijkbaar was Evert zelf ook wel een beetje klaar met alle pusherige vragen over de zijn gevoelens. Yvonne reageert giechelend: ”Nee dat denk ik helemaal niet.” Evert is één van de eerste boeren die Yvonne in verlegenheid weet te brengen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.