Wauw: Blonde Karlijn van Boer Zoekt Vrouw zit in openbare sauna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De blondine Karlijn uit Boer zoekt Vrouw zoekt de hitte op tijdens haar stedentrip met Boer Jouke! Het meest opvallende: voorbijgangers kunnen meekijken!

Karlijn gaat er maar eens lekker voor liggen tijdens haar gesponsorde stedentrip met Boer Jouke in Boer Zoekt Vrouw. In plaats van dagen in een stinkende stal zit ze gewoon lekker in de sauna voor de nodige ontspanning. In Kopenhagen zijn ze echter nog niet bekend met privésauna’s. Pottenkijkers kunnen door het glazen muurtje meegenieten…

Karlijn is echt koppel met Boer Jouke

Blondine Karlijn heeft inmiddels ruim voldoende flirterige momentjes met Jouke meegemaakt. Ze krijgt alle tijd, ruimt en aandacht van de verliefde boer. Die lijkt geen genoeg te kunnen krijgen van zijn kersverse boerin. Als hij zijn koeien en grasvelden achter zich laat dan is het al helemaal zeker: de aandacht gaat 100% naar Karlijn. Niks anders telt meer mee voor de boer. Zeker als ze op deze manier in de sauna verschijnt!

Boer Jouke gaat internationaal

Boer Jouke en Karlijn zijn tijdens de meest recente aflevering te vinden in de stad Kopenhagen. Waarschijnlijk een plek waar Karlijn, die zelf wat meer stadsmeisje is, veel beter op haar plek zit. Boer Jouke moet ondertussen wennen aan alle drukte en activiteiten. Het kersverse boerenpaar gaat onder andere lekker varen, eten en naar een energiecentrale. Een erg rustige vakantie met cocktail na cocktail aan het strand kan je dit dan ook niet noemen. Alleen de sauna vormt de uitzondering. En als ze weer thuiskomen? Moet Karlijn dan ook gelijk weer aan de bak voor de ijverige boer Jouke?

Rust alweer voorbij voor Karlijn?

Na de citytrip is het afwachten wat er precies staat te gebeuren in het leven van de boer en boerin in training. Zijn de twee nog steeds tevreden nadat ze een poos close met elkaar in een vreemd land op avontuur zijn geweest. Of heeft Jouke nu daadwerkelijk door hoe de vork in de steel zit bij Karlijn en is hij toch een beetje afgeknapt? Alle kijkers van het tv-programma hopen dat dit sprookje alleen maar verder gaat. Het koppel is veruit het populairst en had ook al vroeg in het programma enkel oog voor elkaar. Een drukke stad gaat daar waarschijnlijk niks aan veranderen.

Hitte stijgt naar hoofd blondine

Een nieuwe relatie en een succesvol bestaan op tv in een jaar. Karlijn heeft een uitstekend 2022 tot nu toe. Nadat ze even de stal in moest met haar boer kan ze na die opoffering weer helemaal haarzelf worden. Zo ook op tv. Is dit dan de echte Karlijn? Die lekker languit in de sauna alles even goed uitrekt en al de spieren losmaakt door de hitte? De jonge boerin komt uit de Randstad, waar het er net even iets relaxter aan toe gaat dan op het platteland. Maar ooit zal ze zich moeten inschikken als ze door wilt met boer Jouke en een echte boerin moeten worden. Boer Jouke neemt het zekere voor het onzeker en koelt haar alvast af na de sauna. Of is het allemaal te simpel gedacht en is het juist Jouke die zijn harde boerenbestaan moet aanpassen en maar de sauna voortaan vaker met zijn Karlijn moet induiken? Dit wordt verderop in het programma van de KRO-NCRV waarschijnlijk pas bekend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!