Video: Juultje Tieleman daagt volgers uit met volledig doorzichtig jurkje aan zee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman daagt haar volgers op Instagram ontzettend uit. Dit doet de blondine door een wel erg pikante vraag te stellen en een nóg pikantere foto te plaatsen.

Juultje Tieleman begint zoektocht nieuwe man in doorzichtig jurkje

De knappe Juultje Tieleman weet hartstikke goed hoe ze al haar volgers om haar vinger moet winden. De blondine heeft maar liefst een miljoen volgers op haar populaire Instagram kanaal. Toch moet het al haar trouwe fans en volgers zijn opgevallen dat de blondine erg rustig is op haar Instagram de afgelopen tijd. Het zou natuurlijk te maken kunnen hebben met de break-up tussen Juultje en bekende YouTuber Koen. De twee besloten recent uit elkaar te gaan nadat ze een redelijke lange relatie hebben gehad. De reden die Juultje gaf op haar Instagram is dat de twee hele andere toekomstbeelden hebben. Nu is het voor Juultje duidelijk zwaar dat ze weer single is, maar sinds deze Instagram post is daar verandering ingekomen. Blijkbaar is de blondine klaar voor een nieuwe relatie. Zo vraagt Juultje bij onderstaande fotoreeks; ”Zijn er nog leuke YouTubers ?”. Hiermee laat Juultje dus weten open te staan voor iemand nieuws. Wellicht kan de influencer terug naar haar ex-vriend Gio Latooy, aangezien zijn relatie met Jade Anna van Vliet ook net klaar is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

De volgers van Juultje Tieleman gaan helemaal los

Naast deze uitdagende vraag voor een nieuwe vriend van Juultje Tieleman gooit ze er ook gelijk een paar prachtige foto’s in. De blondine weet dat de mannen geen nee meer kunnen zeggen na deze plaatjes. Zo draagt Juultje een volledig doorschijnend wit jurkje waardoor ze er een beetje uitziet als een engeltje. Volgers van Juultje gaan helemaal los in de reacties waarbij alle mannen zich aanbieden om haar nieuwe vriend te worden. Zo stond Dennis Schouten bijvoorbeeld gelijk klaar om Juultje mee uit te vragen.

Juultje Tieleman filmt zichzelf in hemdje op de bank

Nu Juultje Tieleman door een lastige periode met zichzelf gaat begint ze hier ook erg veel content over te maken op haar social media. Zo is onderstaande TikTok video ook een goed voorbeeld hoe ze haar persoonlijke leven even wil delen. Op de video is te zien dat Juultje in een grijs hemdje op de bank onderuit ligt. Bij de video staat geschreven; ”POV al je vriendinnen gaan samenwonen trouwen of krijgen kinderen.”. Ook schrijft Juultje nog dat ze voor altijd het derde wiel aan de wagen zal zijn. Het is een redelijke dramatische post omdat het nog maar net uit is met Koen en de mannen letterlijk in de rij staan voor Juultje. De influencer hoeft zich niet druk te maken dat niemand met haar zou willen samenzijn.

@juultjetielemanofficial3e wiel for life♬ Falling Behind – Laufey

Lees ook: Juultje Tieleman fotografeert zichzelf van onderkant in nietsverhullend truitje

Juultje Tieleman laat horen dat ze een zangtalent is

Het is al wel duidelijk dat Juultje Tieleman oneindig veel talenten heeft. Zo bewijst Juultje dit maar weer eens met onderstaande video. Hier is Juultje te horen terwijl ze een nummer heeft gemaakt en ook nog eens zelf zingt.

@juultjetielemanofficialVergeten t kaartje van mn bh te knippen♬ original sound – Juultje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.