Juultje Tieleman fotografeert zichzelf van onderkant in nietsverhullend truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman maakt een foto van zichzelf vanuit een bijzondere hoek. De blondine laat haar pluspunten goed zien in een niets verhullend truitje.

Juultje Tieleman plaatst foto vanuit bizarre hoek

Het is discutabel of het wel helemaal goed gaat met Juultje Tieleman. De influencer gaat natuurlijk door een lastige break-up heen met ex-vriend en YouTuber Koen. Wellicht is het tijdperk aangebroken voor Juultje om helemaal andere content te gaan maken. De blondine wil misschien wel wat nieuwe hoeken en tools uittesten om haar volgers mee warm te maken. Al zal Juultje het niet heel zwaar krijgen om met haar maar liefst één miljoen volgers een bereik te hebben. Op onderstaande foto oefent Juultje in ieder geval een nieuwe pose en probeert ze een bijzondere hoek uit. Zo fotografeert de blondine zich van de onderkant, waardoor haar hele strakke buik goed te zien is. Daarbij knal je bijna tegen Juultje haar bovenstukje aan, een zwart truitje dat erg strak zit. Vervolgens lijkt het alsof Juultje niet eens doorheeft dat ze deze foto maakt want ze kijkt wel erg nonchalant de andere kant op. Toch kan het goed zijn dat deze ene foto honderd keer overnieuw is gemaakt voordat er eentje goed genoeg was voor op Instagram. Bij de foto plaatst Juultje enkel een nietszeggend handgebaar.

Juultje Tieleman fotografeert zichzelf vanuit gekke hoek

Juultje Tieleman deelt foto’s die niet worden gewaardeerd

Het was voor iedereen een grote schock toen Juultje Tieleman en Koen van Heest kort geleden bekend maakten dat ze uit elkaar zijn.  De twee laten eerst door middel van een bericht op Instagram weten dat ze uit elkaar zijn mede omdat ze beide andere visies hebben voor de toekomst. Nu was net na deze break up het tijd voor het bekende influencer festival Lowlands. Daar wou Juultje misschien helemaal niet meer heen, maar op onderstaande fotoreeks is te zien dat de blondine zeker aanwezig was. Zo schrijft Juultje dat ze haar vrienden bedankt dat ze haar mee hebben gesleept. Juultje zegt dat haar emoties alle kanten op gaan en dat ze hoopt en denkt dat tijd alle emoties doet helen. Op deze post komen een aantal erg negatieve reacties van Juultje haar volgers. Zo schrijft iemand dat Juultje de enige persoon is die een gesponsord weekend weg van duizenden euro’s in een zielig bericht kan omdraaien. Deze reactie krijgt honderden likes. Volgers zijn het er dus niet helemaal mee eens dat Juultje zielig doet terwijl ze alles op het festival gratis heeft gekregen.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman loopt zonder bovenstukje over festivalcamping

Juultje Tieleman wordt gefilmd in pakje tijdens zonsessie

Het ziet er naar uit dat het zonnetje Juultje Tieleman erg goed doet. Zo plaatst de blondine een vrolijke video op haar goedlopende TikTok kanaal. Op de video is te zien dat Juultje wordt gefilmd terwijl ze in een erg groot geel pak op straat staat. Juultje heeft de outfit afgemaakt met een strakke staart en zwarte sandalen.

@juultjetielemanofficial Zonnetje + natuur = ❤️‍🩹🥰 ✨@hm #HMxME #ad ♬ Sticky – Drake

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'