Video: Jutta Leerdam worstelt met ritsje van superstrakke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam deelt een video via Instagram. De blondine worstelt met de rits van haar strakke outfit..

Jutta Leerdam deelt een onhandige video via Instagram. De blondine moet voor haar sport natuurlijk de strakste pakjes aan, maar dat gaat niet altijd even soepel. Hier deelt Jutta een realistische video, waarin ze zit te worstelen met haar strakke schaatspak. Ze lijkt de rits niet dicht te krijgen..

Jutta Leerdam in de knoop met rits van strakke outfit

Op de video die Jutta Leerdam deelt via Instagram is te zien hoe ze zit te worstelen met haar schaatsoutfit. De blondine deelt vaker video’s omtrent schaatsen. Logisch natuurlijk, want ze is een topschaatsster. Regelmatig deelt ze foto’s en video’s van haar trainingen en sportschool-sessies. Nu had de blondine ook in gedachten om een mooie video te delen dat ze op een stoere manier haar schaatspak aantrok. Echter leek dit achteraf tóch minder soepel te lopen dan gedacht, en levert het een lachwekkende video op.

Eerst is te zien hoe Jutta überhaupt al aan het worstelen is met het pak over haar schouders te trekken. Dit lukt echter wel, aangezien ze het inmiddels wel gewend is. Maar met de rits van het pak lijkt het allemaal iets minder soepel te gaan. Nadat Jutta de rits dicht probeert te doen, blijft hij hangen. En dat ziet er behoorlijk pijnlijk uit; “Au, mijn velletje zat er tussen“. Zelf kan ze er wel om lachen, maar aan het gezicht van de schaatsster is te zien dat ze stiekem veel pijn heeft.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam vult strakke legging met heerlijke rondingen

Jutta Leerdam deelt strakke squat-video vanuit sportschool

Jutta Leerdam is natuurlijk een van Nederland’s grootste schaatstalenten, dus daarom zal er ook elke dag hard getraind moeten worden om dat op peil te houden. Jutta neemt haar volgers vaak mee op dagen dat ze traint, zodat de 3.3 miljoen mensen goed op de hoogte blijven. Zo ook nu weer, waar de blondine een squat-video deelt via Instagram. Op de video is te zien hoe Jutta Leerdam aan het squatten is. De blondine heeft de vorm inmiddels goed te pakken, want ze doet dit al jaren. Zakkend door de knieën buigt ze achterover, met een flink gewicht op de schouders. Ze deelt de video op Instagram. Met een stoer muziekje eronder is de blondine weer helemaal klaar om te gaan knallen tijdens haar volgende wedstrijd. En één ding is zeker, de motivatie en discipline zit in ieder geval goed bij de schaatsster.

Jutta Leerdam toont rondingen voor de spiegel

Naast de vele sportschool- en trainvideo’s van Jutta, deelt ze ook nog een mooie foto vanuit de spiegel op Instagram. Met een strak pak aan en de mooie bergen op de achtergrond is Jutta helemaal klaar om te gaan trainen. Dit lijkt namelijk verdacht veel op een ‘pre-workout’ foto. Voordat ze gaat zweten en ploeteren, nog even een mooie foto van haar uiterlijk. Geen straf voor haar volgers!

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam gaat alvast klaarliggen voor hongerige man

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!