Video: Jutta Leerdam vult strakke legging met heerlijke rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Jutta Leerdam heeft onlangs een lekkere video online gezet. Ze beweegt soepel in haar strakke pakje op de grond.

Jutta Leerdam laat rondingen zien in strak pakje

Kort geleden deelde de langebaanschaatsster een video met haar Instagram volgers. De blondine is erg actief op haar sociale media. Dat moet ook wel als je zo’n bekendheid bent. Je moet natuurlijk je fans tevreden houden en dat kan Jutta Leerdam ontzettend goed. In de video die ze onlangs op haar sociale media plaatste, beweegt ze heerlijk over de grond in een strakke legging. Ze werd gefilmd in de sportschool tijdens haar workout en heeft daar een compilatie van gemaakt. Haar rondingen zijn goed te zien in het strakke pakje. Terwijl ze sport, kijkt ze af en toe ook nog eens verleidelijk de camera in. Het filmpje is een soort reclame spotje voor een ‘pre-workout’ poeder van Body & Fit NL.

Jutta Leerdam krijgt beuk van voren

Onlangs heeft de prachtige schaatser schokkend nieuws gedeeld met haar fans. Ze vertelde dat ze een aanrijding heeft gehad terwijl ze op de fiets zat. Het was een frontale botsing met een andere fietser waarbij Jutta volledig over de kop is geslagen. Ze is hier erg van geschrokken, net als haar fans natuurlijk. Op het moment van de botsing schoot er één gedachte door haar hoofd: “Zorg dat je niets breekt, het seizoen gaat beginnen”. Gelukkig is de blondine helemaal oké en heeft ze er alleen een paar tranen, wat schrammetjes en materiële schade aan overgehouden.
Relatie van Jutta Leerdam beëindigd

Recentelijk heeft Jutta bekend gemaakt op haar Instagram dat haar relatie met Koen Verweij officieel klaar is. Er gingen geruchten rond dat Koen was vreemdgegaan. Zo is hij bijvoorbeeld gespot in een nachtclub met een ander meisje. Jutta en Koen leerden elkaar kennen op het ijs en werden verliefd op het eerste gezicht. Ze zijn zelfs gaan samenwonen en hebben een relatie van vijf jaar gehad. De twee zijn na al die tijd helaas tóch al een tijdje bezig geweest met het beeïndigen van de relatie, maar nu is het dan echt officieel afgelopen. Jutta is er kapot van en heeft het er heel moeilijk mee. “Het is moeilijk als je tijdens een olympisch seizoen voelt dat je relatie niet helemaal lekker gaat. Natuurlijk was dat deze zomer ook zo. Dan is het officieel klaar”, vertelt Jutta, “Je bent heel veel met elkaar geweest, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Het was heel erg wennen. Het was niet makkelijk.” Toch moet de blonde schaatsster door. Ze focust zich nu vooral op haar carrière. “Het eerste wat ik denk als er iets gebeurt: ik wil niet dat het mijn schaatsen beeïnvloedt. Ik kom dan in een tunnelvisie terecht. Ik weet niet of iets me ooit van mijn stuk brengt”, zegt ze. Van schaatsen wordt ze ook gelukkig, dus daar houdt ze zich vooral mee bezig wanneer iets wat minder goed gaat in haar leven, zoals een relatiebreuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.