Video: Jutta Leerdam springt rond in riskant topje waar je van onderen in kunt kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam maakt het weer heel erg bont. In haar nieuwste video springt ze rond in een topje waar je wel veel in kan zien. 

De mooie schaatsster Jutta Leerdam heeft weer een video geplaatst waar je als man alleen maar van kan genieten. In haar kortste topje ooit weet Jutta het wel weer heel erg bont te maken. De blondine springt wat op en neer en dat zorgt ervoor dat je nog beter zicht hebt op al haar mooie vormen. Met zulke leuke bewegingen wordt de video van de schaatsster natuurlijk wel een enorm genot om naar te mogen kijken. Jutta weet precies hoe ze haar fans tevreden moet houden. En dat doet ze op een bijzondere wijze met deze video. Het topje trekt flink de aandacht en Jutta weet die goed vast te houden door de poses die ze tijdens het filmen aanneemt. Met de video heeft Jutta haar fans alweer een hele leuke ochtend bezorgd. Dit soort content mag de schaatsster zeker vaker online zetten. Daar wordt iedereen een stukje gelukkige van namelijk. Bekijk de video hier!

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam stapt in bad na weekend vol hoogtepuntjes

Natuurlijk moet Jutta Leerdam even meer laten zien

Voor haar fans is niets te gek en dus laat Jutta Leerdam nog even wat meer van zichzelf zien dan ze in eerste instantie zou doen. Ze draait zich om, waardoor ook de achterkant van haar zeer strakke broek zichtbaar wordt voor haar fans. En dan neemt ze even een pose aan waar je als fan van de blondine wel van kan smullen. Jutta zirgt ervoor dat haar volgers het beste van haar mooie vormen te zien krijgen. Dat heeft als resultaat dat al haar fans Jutta overspoelen met complimentjes. Iedereen is zeer tevreden met de leuke video’s van de schaatsster. Jutta vindt dat fijn om te horen, want dat betekent dat ze in ieder geval niet voor niets de video’s gemaakt heeft. Bekijk de video waarin Jutta zich omdraait hier!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam draagt slechts een flinterdun zakdoekje om haar troeven te verbergen

Jutta Leerdam spendeer veel tijd aan uiterlijk en looks

Veel mensen vragen zich af hoe Jutta het toch voor elkaar krijgt om er altijd zo leuk uit te zien. het antwoord is simpel: Jutta spendeert veel van haar tijd om ervoor te zorgen dat ze er ontzettend goed uit ziet op haar foto’s. En die tijd is goed gebruikt, want haar kiekjes zien er altijd tiptop uit. De looks van de blonde schaatsster zijn echt fantastisch. Jutta is absoluut de ster van de show in haar eigen foto’s. En dat komt grotendeels door de leuke outfits die ze dan draagt. Daarmee weet Jutta haar fans helemaal in te pakken. De leuke blondine moet er misschien wat tijd voor opofferen, maar dat is het absoluut meer dan waard, want ze weet die tijd om te toveren in een reeks aan prachtige plaatjes. Haar fans zijn haar in ieder geval erg dankbaar daarvoor en uiten dat bij elk kiekje.

Meer zien van Jutta Leerdam doe je op instagram

Als je meer foto’s van Jutta wilt bekijken, dan zal je naar Instagram moeten gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie kiekjes staan voor haar fans die absoluut het bekijken waard zijn. Veel plezier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...