Video: Jutta Leerdam draagt slechts een flinterdun zakdoekje om haar troeven te verbergen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is nog steeds een van de meest mooie schaatssters van Nederland, al krijgt ze wel steeds meer concurrentie. In deze video laat ze zien waarom ze nog steeds aan de absolute top staat. 

Met haar geweldige lach en haar mooie vormen weet Jutta Leerdam nog steeds elke dag duizenden mensen te vermaken. En dat doet ze allang niet alleen meer door foto’s van zichzelf op de schaatsbaan te delen. Jutta doet veel meer dan alleen dat. Ze deelt eigenlijk alle leuke momenten uit haar leventje. En dat betekent ook de leuke cadeautjes die ze krijgt. Jutta kreeg een grote doos cadeau. En die moest ze natuurlijk wel eventjes uitpakken. Bekijk snel de video om te zien wat er in zat.

Lees ook: Video: Jake Paul is geobsedeerd met dit lichaamsdeel van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam draagt in video alleen een doekje

In de video krijgt Jutta een doekje die ze moet dragen. Ze weet alleen niet zo heel erg goed hoe je zo’n stukje stof nou het beste kan aantrekken. Ze wikkelt het om haar en laat trots aan al haar volgers zien hoe het eruit ziet. En eerlijk is eerlijk, Jutta ziet er ook bijzonder goed uit. Met haar mooie nieuwe outfit aan, beweegt de schaatsster nog eventjes op een bijzondere manier voor de camera. En dat zorgt ervoor dat al haar volgers gelijk helemaal betoverd zijn door het leuke pakje. De blondine weet met haar mooie nieuwe outfit zo gelijk een hoop voor elkaar te krijgen bij haar volgers. Die zijn helemaal weg van de blondine.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam speelt hoofdrol in lekkerste hoogtepunten van Jake Paul

Jutta Leerdam maakt met haar foto’s en video’s de mannen van Nederland erg blij

De schaatsster weet wel hoe ze foto’s en video’s moet maken waar de mannen van Nederland erg gelukkig van worden. Met haar mooie pakjes weet Jutta keer op keer de meest bijzondere content neer te zetten voor haar fans. En die content gaat van mooie foto’s op het ijs, waarbij je Jutta kan bewonderen in strakke schaatspakjes, tot leuke outfit foto’s voor de spiegel. De blondine weet heel erg goed wat het goed doet bij haar volgers. Die smullen van de mooie plaatjes die Jutta met hen wil delen. De schaatsster schaamt zich ook niet voor haar mooie vormen. Die komen vrij vaak terug in haar leuke foto’s. Jutta draagt altijd kleding die haar mooie vormen nog even extra benadrukt.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam stapt in bad na weekend vol hoogtepuntjes

Ook van achter is Jutta Leerdam erg mooi

Hoewel de meeste foto’s van de blondine van voren zijn genomen, zijn de foto’s van achter van de blondine ook erg mooi te noemen. De schaatsster heeft namelijk flink haar best gedaan om ervoor te zorgen dat haar achterkant minstens net zo mooi is om naar te kijken als haar voorkant. En dat merk je wel aan de leuke plaatjes die ze af en toe voor haar volgers online zet. Die zijn om van te smullen.

Meer zien van Jutta Leerdam doe je natuurlijk op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Jutta Leerdam? Dan moet je even op haar Instagram kijken. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de schaatsster. Die zijn absoluut het bekijken waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!