Foto: Jutta Leerdam stapt in bad na weekend vol hoogtepuntjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft best wel een druk weekend achter de rug, maar komt bij met een heerlijk gevuld bad. Dat moet je zien!

Het afgelopen weekend bleek een goed weekend te zijn voor de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam. Met niet alleen indrukwekkende schaatsprestaties, maar ook online. Op social media liet de blondine eens flink van zich horen. Ze heeft haar fans weer veel moois laten zien. Ondanks de vermoeidheid die gepaard gaat met zowel schaatsen als het onderhouden van een actief online aanwezigheid, slaagde Jutta erin haar publiek te boeien en betrokken te houden. Maar nu komt ze even bij in een warm bad. Eerst deelde ze nog even trotse reacties uit haar DM’s.

Schaatsen is leuk, maat Jutta Leerdam moet ook ontspannen

Het is belangrijk om te weten dat het onderhouden van een goed lopend Instagram kanaal, naast een succesvolle schaatscarrière, best hard werken is. Beide beroepen vergen veel. En Jutta is dan ook eventjes gesloopt na een lang weekend. Maar gelukkig heeft ze daar de ideale oplossing voor. Na zo’n dynamisch weekend van schaatsen en social media heeft Jutta Leerdam nu verdiende tijd genomen om te ontspannen. En hoe doet ze dat? Ze neemt een welverdiend bad. In een recent gedeelde video laat Jutta zien hoe ze het bad laat vollopen, waardoor haar volgers in spanning worden achtergelaten. Ze deelt echter niet alles. De volgers van de blondine mogen niet mee het bad in. Toch zijn ze zeer tevreden met de video.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam speelt hoofdrol in lekkerste hoogtepunten van Jake Paul

De gedachte aan Jutta Leerdam in bad is erg spannend

Het beeld Jutta Leerdam die het bad vol laat lopen, is voor sommige mensen al meer dan genoeg om helemaal op los te gaan. Vanuit Jutta is het heel erg slim om dit filmpje te delen. Het laat haar volgers verlangen naar meer. Of Jutta dat nou geeft of niet, haar volgers zijn al helemaal ingepakt. De blondine weet zo met haar video iedereen weer helemaal in haar greep te houden.

Lees ook: Video: Jake Paul is geobsedeerd met dit lichaamsdeel van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam komt even helemaal tot rust

De blondine laat met het badwater even alle stress van zich af stromen. Dat voelt toch een partij goed. De mooie dame  weet precies hoe ze haar volgers moet vermaken zonder te veel van zichzelf te laten zien. Met haar video weet ze zichzelf te vermaken en haar fans een beetje te geven waar ze om vragen. Zo is iedereen weer gelukkig. Na het bad is Jutta weer helemaal opgeladen voor een volle week aan trainingen.

Jutta Leerdam is mooi op, maar ook naast het ijs

De blondine weet zowel op als naast het ijs zichzelf op een ontzettend goede manier te presenteren. Dat merk je wel aan alle pakjes die Jutta erbij pakt om ervoor te zorgen dat haar volgers zich niet hoeven te vervelen. Haar leuke plaatjes zorgen ervoor dat haar fans het erg naar hun zin hebben.

Meer zien van Jutta Leerdam doe je natuurlijk op haar Instagram

Op Instagram kan je nog veel meer zien van Jutta Leerdam en haar geweldige foto’s. De blondine heeft ervoor gezorgd dat er op haar Instagram een hoop mooi materiaal staat om van te genieten als fan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.