Video: Jutta Leerdam schudt zich suf in krap pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is keihard aan het trainen voor het wereldkampioenschap, en dat introduceert ze op zéér uitdagende en pikante wijze! Dit wil je écht zien. 

De prof schaatsster Jutta Leerdam deelt pikante video

Jutta Leerdam is de laatste dag hard aan het trainen voor het wereld kampioenschap dat dit weekend plaatst vindt. Ze deelt een zéér pikante video met haar volgers waar Jutta haar bovenste gedeelte van haar pakje heeft opengeritst. Je haar haar super strakke gele topje van dichtbij kan zien en nog de nodige andere dingen. Jutta Leerdam weet haar volgers wel te verwennen, de video heeft ondertussen 230.000 likes! Dat is niet mis voor Jutta in 17 uur tijd, dus dat aantal gaat nog wel even oplopen de komende dagen. Jutta zegt in haar Instagram-post; “Ik ben hard bezig met de laatste voorbereidingen. Ik heb ervoor gezorgd dat ik alle goede dingen heb gedaan, hard getraind, 100% gefocust, eet gezond en ik heb genoeg herstel gepakt, dankjewel naar mijn partner bodyandfitshop.nl. Ik ben erg opgewonden voor dit weekend!”

Jutta kennende gaat ze met dit wereldkampioenschap gewoon lekker opzak terug naar Nederland als het erop zit! Zeker met deze strakke voorbereidingen moet het helemaal goed komen.

Lees ook: Foto: Dit draagt Jutta Leerdam onder haar strakke schaatspakje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta leerdam in de sportschool met alleen kort topje aan

Naast haar prestaties op het ijs is de 24-jarige Jutta Leerdam ook nog eens niet te stoppen in de sportschool! In onderstaande video zie je hoe hard Jutta werkt aan haar uithoudingsvermogen op verschillende vlakken. Dit doet ze overigens wel op een zéér verleidelijk wijze. Ze draagt een super strak topje met een strak broekje en dat was het ook voor de rest! Als je de aandacht er even goed bij houd dan kan je ook even een inkijkje nemen. Het is bijzonder om te zien wat voor een doorzettingsvermogen deze jongedame heeft. Dat vergt héél wat discipline om te bereiken waar Jutta op dit moment in haar carrière staat, heel veel respect!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam gaat diep door de knieën in zeer strakke broek

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam nog pikanter in 2023 dan vorig jaar

We zitten inmiddels al enige tijd in 2023, maar toch leek Jutta Leerdam het nodig om nog even terug te blikken op het vorige jaar. Echter leken haar volgers dat helemaal geen probleem te vinden, want de foto waarmee ze via Instagram verscheen was wederom lekker pikant. Op de foto’s is vooral het topje het kledingstuk wat in de schijnwerpers staat. Jutta draagt een paars bovenstukje wat uiterst strak om haar lichaam zit. Hierdoor knelt er het een en ander maar schittert Jutta er hoe dan ook in. Wordt het 2023 van de blondine net zo pikant als 2022? Als Jutta op deze manier verder op haar social media actief bezig blijft dan kunnen we daar al volmonding ja op antwoorden! Dit weekend is het wereld kampioenschap dus ga de Nederlandse blondine bewonderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!