Foto: Dit draagt Jutta Leerdam onder haar strakke schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Altijd al benieuwd geweest naar wat Jutta Leerdam precies onder haar schaatspak aan heeft? We verklappen alvast: het is niet heel veel!

Jutta Leerdam ritst haar schaatspak open na overwinning

Wéér is Jutta Leerdam de beste op de 1000 meter. Ze reed dit seizoen vijf wereldbekers en won ze allemaal! In Polen bleef ze nipt boven het baanrecord, en won ze in een tijd van 1.14,94. Dat was ruim een halve seconde sneller dan Kimi Goetz (1.15,54) uit Amerika en de Japanse Miho Takagi (1.15,67). Laatstgenoemde gaat zonder ook maar één 1000 meter gewonnen te hebben wel aan de haal met de wereldbeker. Na haar overwinning had ze het enorm warm, en maakte ze haar luchtwegen even iets vrijer door het bovenste gedeelte van haar strakke pakje open te ritsen. Wat een schaatsster als Jutta tegenwoordig onder zo’n pakje draagt? Hieronder in de video kun je met eigen ogen zien dat ze minimalistisch is als het om onderkleding gaat!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam gaat diep door de knieën in zeer strakke broek

Jutta Leerdam maakt volgers lekker met Instagram video

De prachtige Jutta Leerdam weet donders goed dat lang niet al haar volgers voor de sportprestaties komen. Om ook deze groep tevreden te houden, deelt ze regelmatig video’s die haar twee grootste wapenfeiten – schaatstalent en een weergaloos – combineren. Ook nu weer. In onderstaande video hypnotiseert ze haar volgers met haar rondingen, terwijl ze ook laat zien hoe haar trainingsrondjes gaan. Het resultaat is dat werkelijk álle volgers Jutta toejuichen bij dit soort video’s!

Het geheime wapen van Jutta Leerdam

Hoe kan het toch dat niemand Jutta lijkt te kunnen verslaan? Talent heeft ze, maar zó ongenaakbaar zien we ze zelden! Eén van Jutta’s volgers lijkt het mysterie te hebben ontcijferd. Jutta blijkt namelijk een zéér effectief ‘geheim wapen’ te hebben. De volger reageert op één van haar foto’s en schrijft: “Ik zou altijd tweede eindigen”. Op de foto zien we een achteraanzicht van de blonde schaatsster. Gelijk heeft ie!

Jutta Leerdam komt één punt tekort in wereldbeker

Heeft Jutta Leerdam spijt dat ze de 1000 meter vorige week oversloeg, en dus niet voor een ‘zes uit zes’ kon gaan? “Nee. Als Jac zegt dat dat beter voor me is, dan luister ik daarnaar! Ik wil bij de WK afstanden de beste zijn en als dat niet in de planning past, dan doe ik dat. Het is zuur, maar ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt. Het WK is het allerbelangrijkste.” Jutta Leerdam won dit seizoen alle wedstrijden op de 1000 meter waar ze aan de start verscheen. Dat waren in totaal elf races.

Omdat Leerdam vorige week besloot niet te rijden kwam ze slechts één puntje tekort om het wereldbekerklassement te winnen. Maar niet getreurd: de WK afstanden 1000 meter worden gehouden in Heerenveen, en hier is Jutta nu al de topfavoriete door haar topprestaties!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.