Video: Jutta Leerdam gaat diep door de knieën in zeer strakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft een van de meest prachtige lichamen van Nederland. En dat heeft ze te danken aan deze hele diepe oefening. En die ziet er een partij goed uit. 

Prachtige schaatsster Jutta Leerdam heeft het er zwaar mee

Hoewel de enorm knappe blondine een ongelooflijk heeft, heeft ook deze schaatsster het soms een beetje moeilijk tijdens het trainen. En dat zie je wel op haar video’s. Ze was bezig met een reeks oefeningen en besloot om haar volgers te verblijden door de oefeningen ook op Instagram te zetten. Natuurlijk krijg je daar gelijk een prachtig beeld op het van Jutta. En wat ziet dat er toch ook goed uit. Maar ja, je kan wel zien dat het door de knietjes buigen ook voor Jutta soms uitdagend kan zijn. Dat scheelt weer, dan hoef je zelf in de sportschool je in ieder geval nergens zorgen over te maken. Met onderstaande video maakte Jutta iedereen helemaal gek.

Maar dat was nog niet het einde voor Jutta Leerdam

Als je denkt dat Jutta ophoudt met slechts 90 kilo op haar balk, dan heb je het zeker mis. hoewel het misschien leek alsof Jutta het zwaar had, was dit pas het begin voor de knappe blondine. Dat is ook wel logisch, want als topsporter moet je jezelf blijven uitdagen. En daarom ging ze een kleine slag omhoog, naar de 100 kilo. Dat zag er een beetje als volgt uit.

Met Jutta Leerdam moet je absoluut niet spotten

Als je bij de 100 kilo al onder de indruk was van Jutta, dan wordt je door het volgende filmpje al helemaal omver geblazen. Jutta moest nog even bewijzen waarom ze al die medailles en prijzen echt wel verdiend. Haar volgende gewichten wogen bij elkaar zo’n 120 kilo. En dat ga je wel voelen. Maar Jutta deed onvermoeid haar oefeningen. Sterker nog, Jutta wilde eigenlijk nog verder gaan, maar dat mocht niet. Wat is Jutta Leerdam toch ook een enorm stoere dame. Je zou het misschien niet zo snel zeggen, want op eerste oogopslag lijkt ze een maar een klein dametje te zijn, maar vergis je niet. Jutta Leerdam kan elke stoere man van Nederland met gemak aan. Met deze schaatsster moet je zeker niet spotten.
Jutta zet goed getraind in voor mooie kiekjes

De prachtige blondine heeft een belangrijk doel met al dat trainen. Ze wil haar conditie op peil houden en sterker worden voor op het ijs. Maar een mooie bijkomstigheid is toch wel dat haar er nu standaard goed uit ziet op elke foto. Jutta heeft haar zo getraind, dat ze altijd verleidelijk, maar ook stoer, overkomt op de foto. En van trainingsfoto’s heeft Jutta praktisch een kunst gemaakt. De blondine kan prima met 100 kilo op haar schouders poseren voor de foto en een verleidelijke blik geven. En er zijn niet heel veel mensen die dat kunnen. Dat is toch echt wel een bijzonder talent van de knappe blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.