Video: Jutta Leerdam lijkt van achteren uit sportbroekje te knallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam gaat diep op Instagram! De blondine zoekt de grenzen van haar strakke broekje op met deze bewegingen!

Jutta Leerdam is weer lekker bezig in de sportschool! De wereldberoemde blondine houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van haar bezigheden, en dat is dan ook bijna altijd in de sportschool. Ze is tenslotte een topsportster en voor zo’n lijf moet je natuurlijk ook wel het een en ander gedaan hebben. Zo te zien werkt Jutta er hard voor, en de outfits die de blondine bij deze oefeningen aantrekt liegen er niet om. Zo ook nu weer, waar het achterste van de schaatsster nét niet uit het broekje knalt!

Jutta Leerdam knalt bijna uit sportbroekje tijdens workout

Onlangs deelde Jutta Leerdam een opvallende video via Instagram. De blondine is natuurlijk altijd lekker sportief bezig, het is tenslotte haar baan. En hoe ze die gespierde benen krijgt, is heus niet alleen door het schaatsen. Op de video is namelijk te zien hoe ze in de sportschool aan het oefenen is. Benen traint de blondine, om precies te zijn. Met twee gewichtjes in de hand zakt ze telkens door één been heen. Echter lijkt er één ding te zijn dat de aandacht van haar volgers grijpt: de outfit van Jutta. De schaatsster draagt een zwart yogabroekje. Dit broekje lijkt het vrij moeilijk te hebben; Jutta doet haar best om de grenzen van dit toch al zeer krappe kledingstuk op te zoeken. De achterkant van haar broekje houdt het maar nét!

Lees ook: Foto: Heeft Jutta Leerdam stiekem affaire met deze collega?

Jutta Leerdam poseert pikant in luchtig topje

Waar het lijkt alsof Jutta Leerdam iedere dag maar hard aan het ploeteren is in de sportschool, heeft de blondine gelukkig ook nog tijd voor vrije tijd, en een lekker drankje. Zo deelt de blondine een foto samen met een vriend van haar. Het valt in twijfel getrokken te worden aan de foto’s van de blondine, maar het is gewoon een ‘vriend’ van Jutta. De twee zitten samen op het terras, met een lekker wit wijntje. Echter lijkt de outfit van de schaatsster, wel héél koud te zijn voor deze koude maanden. De winter is op komst, maar Jutta Leerdam lijkt zich daar niks van aan te trekken. Ze draagt een zwart topje met een uiterst open voorkant. Vol trots en glimlachend poseert Jutta voor de camera, samen met haar vriend. Ook heeft ze nog een boodschap voor haar volgers, waar velen al lang over dromen; “You can sit with us“. Ook heeft ze nog een snelle boodschap voor de mensen die dachten dat Jutta een nieuwe vriend had: “Disclaimer: He is not into girls“. Dus wees gerust, de blondine is nog vrij…

Lees ook: Jutta Leerdam deelt spannende foto vanuit hotelkamer

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!