Foto: Heeft Jutta Leerdam stiekem affaire met deze collega?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is net uit een relatie met Koen Verweij. Ze mag dus doen en laten wat ze wilt, maar een affaire met deze collega is niet heel netjes.

Jutta Leerdam is een van de prachtigste schaatssters van ons kikkerlandje. De blondine is sinds kort weer vrijgezel wat weer allemaal geruchten oplevert. Volgens juice-koningin Yvonne Coldeweijer heeft Jutta Leerdam stiekem een affaire met haar collega.

Heeft Jutta Leerdam relatie met Dai Dai N’tab?

Juice-koningin Yvonne Coldeweijer verontschuldigd zichzelf. Ze had geruchten verspreid dat Jutta Leerdam wellicht een affaire had met haar collega Dai Dai N’tab. Ondanks dat Jutta Leerdam zelf zei dat ze beste vrienden waren, geloofde Yvonne Coldeweijer dit niet. Nu verontschuldigt de juice-koningin zich. De geruchten blijken niet waar te zijn, want Jutta Leerdam en Dai Dai N’tab zijn inderdaad beste vrienden. Ze laat weten dat het ook bij haar soms even duurt voordat ze de waarheid boven tafel te krijgen.

Nieuwe vriend Jutta Leerdam heet Jasper Brunsmann

Nadat de geruchten boven tafel kwamen dat Jutta Leerdam een affaire zou hebben, moest de waarheid boven water komen. Het duurde even voordat de waarheid boven water was, maar uiteindelijk is het Yvonne Coldeweijer gelukt. Jutta Leerdam is helemaal niet met Dai Dai N’tab bezig, maar met Jasper Brunsmann. Jasper Brunsmann is een shorttrack-schaatser, waardoor hij vaak in de buurt van Jutta is. Volgens Yvonne Coldeweijer doen doen ze net alsof ze niks met elkaar hebben, maar Yvonne heeft het allemaal in de gaten natuurlijk! Nu heel Nederland het ook weet, heeft het geen zin meer om het allemaal stiekem aan te doen. Yvonne Coldeweijer is wel enorm blij voor de beeldschone schaatsster. Ze is blij dat Jutta eindelijk van die ‘kansloze’ Koen Verweij af is. Uiteindelijk sluit ze het bericht af met “veel geluk samen”.

Jutta Leerdam slurpt van warm drankje

Wanneer je deze prachtige foto ziet van een slurpende Jutta Leerdam snap je Jasper Brunsmann zeker. Wat een parel heeft hij aan de haak geslagen! Met verleidelijke ogen kijkt ze recht in de camera. Haar volgers zijn per direct verkocht. Het is ook niet gek dat Jutta Leerdam zo enorm veel volgers heeft op sociale media. Met zulke mooie plaatjes maakt ze namelijk zéér goede reclame voor zichzelf!

Jutta Leerdam heeft nog niet gereageerd

De roddelmachine blijft overuren draaien, maar Jutta zelf heeft nog niet gereageerd. Nu het nieuws naar buiten is gekomen dat ze met Jasper Brunsmann aan het daten is, is het aannemelijk dat een reactie aanstaande is. Wanneer dit gaat gebeuren is nog maar de vraag. Het zou ook zomaar kunnen dat Jutta Leerdam er zich niks van aantrekt en het allemaal over zich heen laat lopen. De prachtige blondine zit vol verrassingen, dat weten we nu wel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.