Foto: Heeft Jutta Leerdam stiekem affaire met deze collega?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is net uit een relatie met Koen Verweij. Ze mag dus doen en laten wat ze wilt, maar een affaire met deze collega is niet heel netjes.

Jutta Leerdam is een van de prachtigste schaatssters van ons kikkerlandje. De blondine is sinds kort weer vrijgezel wat weer allemaal geruchten oplevert. Volgens juice-koningin Yvonne Coldeweijer heeft Jutta Leerdam stiekem een affaire met haar collega.

Heeft Jutta Leerdam relatie met Dai Dai N’tab?

Juice-koningin Yvonne Coldeweijer verontschuldigd zichzelf. Ze had geruchten verspreid dat Jutta Leerdam wellicht een affaire had met haar collega Dai Dai N’tab. Ondanks dat Jutta Leerdam zelf zei dat ze beste vrienden waren, geloofde Yvonne Coldeweijer dit niet. Nu verontschuldigt de juice-koningin zich. De geruchten blijken niet waar te zijn, want Jutta Leerdam en Dai Dai N’tab zijn inderdaad beste vrienden. Ze laat weten dat het ook bij haar soms even duurt voordat ze de waarheid boven tafel te krijgen.

Nieuwe vriend Jutta Leerdam heet Jasper Brunsmann

Nadat de geruchten boven tafel kwamen dat Jutta Leerdam een affaire zou hebben, moest de waarheid boven water komen. Het duurde even voordat de waarheid boven water was, maar uiteindelijk is het Yvonne Coldeweijer gelukt. Jutta Leerdam is helemaal niet met Dai Dai N’tab bezig, maar met Jasper Brunsmann. Jasper Brunsmann is een shorttrack-schaatser, waardoor hij vaak in de buurt van Jutta is. Volgens Yvonne Coldeweijer doen doen ze net alsof ze niks met elkaar hebben, maar Yvonne heeft het allemaal in de gaten natuurlijk! Nu heel Nederland het ook weet, heeft het geen zin meer om het allemaal stiekem aan te doen. Yvonne Coldeweijer is wel enorm blij voor de beeldschone schaatsster. Ze is blij dat Jutta eindelijk van die ‘kansloze’ Koen Verweij af is. Uiteindelijk sluit ze het bericht af met “veel geluk samen”.

Jutta Leerdam slurpt van warm drankje

Wanneer je deze prachtige foto ziet van een slurpende Jutta Leerdam snap je Jasper Brunsmann zeker. Wat een parel heeft hij aan de haak geslagen! Met verleidelijke ogen kijkt ze recht in de camera. Haar volgers zijn per direct verkocht. Het is ook niet gek dat Jutta Leerdam zo enorm veel volgers heeft op sociale media. Met zulke mooie plaatjes maakt ze namelijk zéér goede reclame voor zichzelf!

Jutta Leerdam heeft nog niet gereageerd

De roddelmachine blijft overuren draaien, maar Jutta zelf heeft nog niet gereageerd. Nu het nieuws naar buiten is gekomen dat ze met Jasper Brunsmann aan het daten is, is het aannemelijk dat een reactie aanstaande is. Wanneer dit gaat gebeuren is nog maar de vraag. Het zou ook zomaar kunnen dat Jutta Leerdam er zich niks van aantrekt en het allemaal over zich heen laat lopen. De prachtige blondine zit vol verrassingen, dat weten we nu wel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!