Jutta Leerdam deelt spannende foto vanuit hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft haar koffers ingepakt, maar de knappe blondine lijkt haar nachtelijke outfit nog aan te hebben!

Jutta Leerdam deelde onlangs een wel héél video op Instagram. De blondine was vroeg opgestaan om haar spullen in te pakken, en besloot hierbij een mooi kiekje in de spiegel te maken…

Jutta Leerdam beloont volgers met spannende video

Jutta Leerdam was in Noorwegen voor een wereldbekerwedstrijd. De blondine kan met goed nieuws weer terug naar huis keren, want Jutta heeft goud gewonnen op de 1000m! Daarnaast won ze ook nog eens een zilveren medaille. Om dit te vieren, deelde ze van alles en nog wat op Instagram. Jutta is dolblij. Tussen alle schaats-gerelateerde berichtjes door deelde Jutta ook nog een uiterst video. Gewoon, om haar volgers te verwennen. En die 3.3 miljoen volgers werden dan ook goed verwend, want zo’n persoonlijk kiekje deelt ze niet vaak. Jutta is haar spullen in aan het pakken in de vroege ochtend, omdat ze snel terug naar huis vliegt die dag. Terwijl ze haar nachtelijke outfit nog aan heeft, besluit ze toch om alvast haar volgers op de hoogte te stellen van haar bezigheden op deze vroege ochtend. Dat doet ze door middel van een spiegelvideo, waarin ze met weinig kleding te zien is: “Packing“. Ze pakt haar spullen weer in, en is klaar om richting haar kikkerlandje te keren om alle felicitaties in ontvangst te kunnen nemen. Jutta komt zelfs nog met een leuk feitje omtrent dit , maar vroege kiekje; “Woke up at 6. Fun fact; I always wake up super early after race days”. Nou Jutta, dat hebben we gemerkt, en hoe.

Lees ook: Foto: Heupwiegende Jutta Leerdam laat zich trots van achteren zien

Jutta Leerdam deelt opvallend ‘zesde zintuig’

Jutta Leerdam houdt er natuurlijk van om een beetje in de spotlights te belanden. Niet al te veel natuurlijk, want de blondine houdt het wel altijd bescheiden. Maar een beetje, daar is Jutta natuurlijk niet vies van. Onlangs kwam er dan ook een video naar buiten waarop de blondine te zien is op het ijs. Zonder dat Jutta wist dat ze gefilmd werd, boog ze in één keer haar hoofd naar de camera. Ze deelt de video met haar volgers, en onthult nog een opvallend ‘zesde zintuig’, die de blondine volgens zichzelf heeft ontwikkeld; “I have a sixth sense for the camera, not kidding“. En als we de video moeten geloven, maakt Jutta inderdaad geen grapje. In één keer draait haar hoofd naar de camera, lacht ze naar de camera en schaatst de ijskoningin weer vrolijk verder over het ijs. Jutta voelt het aan wanneer er een camera op haar staat gericht, en weet zich dan gelijk weer mooi te maken voor het publiek. Er staan natuurlijk constant camera’s gericht op de schaatsster, dus ze zou het wel vanzelf ontwikkeld hebben. Ze staat wederom in de spotlights, met een geweldig mooie video!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.