Video: Jutta Leerdam doet TikTok-dansje in openhangende blouse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam gaat helemaal los tijdens een dansje met haar danspartner. De blondine lijkt zelfs even te zijn vergeten dat haar blouse volledig openhangt.

Jutta Leerdam doet dansje met openstaande blouse

Ondertussen is Jutta Leerdam zo ongelofelijk vaak in het nieuws dat de blondine besluit haar fans nog meer te geven. De schaatsster is blijkbaar dus niet alleen enorm getalenteerd op het ijs maar ook nog eens erg aardig. Jutta verwent haar volgers namelijk met een spannend TikTok dansje. Dit dansje doet Jutta niet alleen, nee ze heeft een man naast haar staan. Deze man is aardig bekent in Nederland en heet Robbert Rodenburg. Hij is onder andere best friends met Monica Geuze en Anna Nooshin. Robbert moet dus iets hebben wat hem erg speciaal maakt, want al deze knappe vrouwen willen dolgraag vrienden met hem zijn. Hij heeft Jutta zelfs zover gekregen om een TikTok dansje samen te doen en op te nemen. Of wou Jutta dit stiekem juist heel graag zelf?

Het is niet alleen een wild dansje wat Jutta Leerdam en Robbert Rodenburg uitvoeren, maar ook een outfit van Jutta. Zo kwam Jutta afgelopen tijd in de media vanwege haar openstaande schaatspakje en nu draagt ze een volledig openstaande blouse. De blondine draagt de witte blouse met een zwarte cargo broek. De broek is heel stoer, maar zit stiekem erg strak om Jutta haar gespierde benen heen. Het topje zit daarentegen juist erg los, wat de video wel heel spannend maakt.

Jutta Leerdam doet heftige training in mini topje

Topsporters zoals Jutta Leerdam moeten regelmatig een fitheidstest doen. Dit ziet eruit zoals op onderstaande video. Jutta is niet de eerste schaatsster die een filmpje zoals onderstaande plaatst, dus vele moeten eraan geloven. Het apparaat meet allerlei dingen en het is een echt ding om je eigen record te verbreken. Zo is te zien dat Jutta keihard moet fietsen, en echt alles geeft wat ze in zich heeft om haar eigen sprintrecord te verbeteren. Het lijkt wel alsof Jutta de hele fiets gaat slopen zo hard gaat ze los op het wankele ding. Jutta haar trainer staat erbij en die kijkt minstens zo fanatiek terwijl die Jutta haar tijd meet. Jutta draagt voor de test niets meer dan een kort wit met geel tipje en een sportbroekje. Wederom een niks verhullende outfit van de blondine. Gelukkig heeft het harde werk geloond, want Jutta schrijft verschillende PB’s te hebben gehaald. Wat staat voor Personal Best.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in laag uitgesneden jurkje

Jutta Leerdam deelt outfit voor na het schaatsen

Nadat Jutta Leerdam weer uitmuntend heeft gepresteerd tijdens de schaatswedstrijden is het tijd voor een lekkere rust outfit. Waar Jutta al vaker heeft aangegeven enorm te kunnen genieten van zichzelf opmaken en mooie kleren aan te trekken, is deze kledingkeuze volledig logisch. Zo is Jutta vast helemaal uitgeput na dit pittige maar geweldige schaatsseizoen. Daarom kleed Jutta zich in een beige trainingspak bestaande uit een fluffy trui en matchende broek. Ook trekt Jutta haar capuchon over haar hoofd terwijl ze al een petje op heeft. Misschien heeft de blondine even geen zin om gezien of herkend te worden. Natuurlijk niet gek na alle aandacht die Jutta op dagelijkse basis krijgt.

Jutta Leerdam in outfit na schaatsten

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!