Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in laag uitgesneden jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer feest, want Jutta Leerdam heeft een verleidelijke foto van zichzelf gedeeld. En ja, haar jurkje doet haar wonderen. 

Jutta Leerdam heeft zich maar weer eens bewezen. De knappe blondine wist de gouden medaille op de 1000 meter bij de WK afstanden in Thialf binnen te slepen. Met een tijd van 1.13,03 afstand was de schaatsster de snelste op het ijs. Dat moest natuurlijk wel even goed gevierd worden. En dus besloot Jutta om ter ere van haar overwinning een mooie foto te plaatsen op Instagram. En daar werd nog bijna harder om gejuicht door haar fans dan om het binnenslepen van de medaille. Nu is het ook wel een hele goede foto geworden, dus dan is het ook wel logisch dat die goed onthaald wordt.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat ronde achterkant zien met hotelkamer-selfie

Het jurkje van Jutta Leerdam is nogal laag uitgesneden

Zoals je op het kiekje hierboven kan zien, is de jurk van Jutta nogal laag uitgesneden. En dat zorgt ervoor dat je meer van de knappe blondine te zien krijgt dan je misschien had verwacht. Het is in ieder geval een heel verleidelijk plaatje om naar te mogen kijken. Met haar laag uitgesneden jurkje weet Jutta haar publiek helemaal wild te maken. Ze waren misschien al redelijk in extase vanwege Jutta haar winst op de 1000 meter, maar met een overwinningspose als dit wordt het gejuich alleen nog maar luider. Jutta vindt het duidelijk een goed beeld en plaatste het zo snel ze kon op haar Instagram, zodat iedereen met haar overwinning mee kon genieten. En genieten, dat deden haar volgers zeker.
Jutta Leerdam laat zich van een andere kant zien

De knappe blondine laat zich van een andere kant zien op bovenstaande foto en dat is namelijk de achterkant. De knappe schaatsster had even zin om tussen al haar wedstrijden door een leuk plaatje van zichzelf online te zetten. En gelijk heeft ze. Dat is ook erg leuk. De afbeelding is dan ook in goede smaak gevallen bij Jutta haar publiek. Onder de foto regent het namelijk complimenten. Jutta weet wel wat haar volgers willen zien en leuk vinden. Gelukkig is de knappe blondine de moeilijkste niet en toont ze graag haar sterke kanten. Met deze foto is dat absoluut gelukt.
Jutta heeft beste overwinnaarspose aller tijden

Wanneer je net een gouden medaille hebt gewonnen, dan moet je een beetje een goede pose aannemen. En Jutta heeft die boodschap helemaal begrepen. Ze gaat op haar meest sierlijke wijze staan. Dit is de foto die mensen later tevoorschijn zullen toveren als ze het over deze overwinning hebben. Jutta ziet er erg bijzonder uit op de foto. En hoewel het niet de beste Jutta Leerdam pose is, kan je dit toch echt wel een goede overwinnaarspose noemen. Want als er iets is waar Jutta goed in is, dan is het wel op de foto staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.