Video: Jutta Leerdam danst in piepklein broekje met haar mooie moeder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Jutta Leerdam een ster is in het schaatsen, wisten we allemaal al. Toch lijkt ze ook ontzettend goed te kunnen dansen, vooral samen met haar eigen moedertje!

De knappe blondine schaatskoningin zoekt graag de spotlights op en is op bijna elk platform te vinden. Zo post ze ook regelmatig video’s op TikTok. En dit doet ze niet voor een klein publiek, met ruim 700.000 volgers is ze een waar internationaal fenomeen.

Jutta Leerdam laat malse kadetjes in knellend broekje stuiteren

Dat Jutta een prachtige verschijning is, zal iedereen het over eens zijn. Het is een voorrecht om Jutta te mogen volgen op haar sociale media. De blondine weet zelf ook dat ze er mag zijn, hier past ze haar content dan ook goed op aan. Ondertussen is het bijna kerst en ook Jutta is weer volledig in de stemming. Op TikTok verscheen een video waaruit dit bleek. Samen met haar knappe moeder, die maar zo haar tweeling zou kunnen zijn, danst ze in de keuken. Met een vrolijk dansje weet ze haar perzik alle kanten op te laten wiebelen. Aan haar moeder kun je duidelijk aflezen waar Jutta de looks vandaan heeft. Aan de caption te zien, genieten de twee ervan als papa al het geld spendeert aan kerstversieringen. Bekijk de video in de link hieronder:

@juttaleerdamUs EVERY DAY after school from 2005-2019. HAPPY BDAY MOMMY (recorded 05-11-2023)

♬ original sound – ❦

Jutta Leerdam danste dagelijks met moeder

Als caption helemaal onderaan de video staat ‘Us EVERY DAY after school from 2005-2019, HAPPY BIRTHDAY MOMMY’. Oftewel, na elke schooldag in haar hele schoolleven danste Jutta even met haar moeder. Mooi om te zien dat de twee een enorm sterke band hebben. In het leven als professioneel schaatster zal dit naar alle waarschijnlijk niet meer dagelijks kunnen plaatsvinden. Erg jammer, want het levert leuke beelden op.

Jake Paul maakt kennis met Nederlandse cultuur

Niet alleen Jutta’s moeder of zusje Beaudine zijn te vinden in Jutta’s TikTok creaties. Ook haar bekende vriend Jake Paul is slachtoffer. Jake Paul is natuurlijk Amerikaans en weet zoals de gemiddelde Amerikaan nauwelijks iets over andere culturen. Laat staan de Nederlandse cultuur. Om die reden probeert zijn mooie, blonde vriendin hem zo nu en dan wat bij te leren over haar vaderland. In een video vraagt Jutta Jake zijn mening op basis van wat hij heeft gegeten tijdens een wedstrijd van haar. Jake benoemt dat hij de ‘kroketta balletjes’ erg lekker vond. Jutta vroeg vervolgens of hij dit kon herhalen, terwijl ze haar lach probeerde in te houden. Het leverde geniale beelden op.

Jutta Leerdam heeft weer volle focus op het schaatsen

Waar Jutta voornamelijk dansjes, challenges en video’s op TikTok plaatst, zien we haar serieuze kant vooral op Instagram. Aan haar meeste recente foto’s te zien is Jutta weer volop bezig maar haar grootste passie: het schaatsen. Het is ook weer winter, wat betekent dat het schaatsseizoen in volle gang is. De plaatjes die worden geschoten op de schaatsbaan leveren in ieder geval weer briljante beelden op. Vaak in een knellende legging of in een opengeritst pakje mogen de kijkers meesnoepen van haar avonturen op de schaatsbaan.

Bron: TikTok  

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.