Video: Johan Derksen ziet Hélène Hendriks schudden met haar troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De sfeer zat er ook deze keer goed in bij Vandaag Inside. Johan Derksen werd opgehitst met een viraal filmpje waarin hij Hélène Hendriks iets héél pikants zag doen!

Vandaag Inside zou Vandaag Inside niet zijn als Johan Derksen niet weer een schuine opmerking maakt over Hélène Hendriks. Wilfred Genee had een filmpje klaarstaan voor Derksen. Hij wist zeker dat de besnorde analist op hilarische wijze zou reageren…

Johan Derksen herkent Hélène Hendriks

Hélène Hendriks komt regelmatig als gast bij Vandaag Inside aanschuiven. Hoewel ze er nu niet eens bij was, kon Johan zich toch weer niet inhouden. Wilfred liet weten dat hij de hele dag door naar filmpjes had gezocht. Uiteindelijk kwam hij bij wel een heel ludiek viraal videootje. Het ging namelijk over Ghostbusters. Dit is een nieuwe challenge waarbij dames flink met het inhoud van hun shirtje schudden. Deze dames hebben dan een wit shirt om hun hoofd met een zonnenbril op. Wanneer Johan Derksen zoiets ziet denkt hij natuurlijk gelijk aan Hélène Hendriks!

Wilfred Genee houdt wel van spannende filmpjes

De hele dag door zoekt Wilfred Genee naar filmpjes voor Vandaag Inside. Wat wel erg opvallend is, is dat bijna elk filmpje lekker ‘spannend’ is. Ook nu weer heeft Wilfred de hele dag gezocht naar dit ene filmpje. Zulke filmpjes zijn natuurlijk wel altijd een succes. Alle mannen aan tafel hebben namelijk nog nooit geklaagd over Wilfred zijn ‘spannende’ filmpjes. Eindelijk doet Wilfred Genee iets wat de mannen ook leuk vinden.

Hélène Hendriks is niet veilig met Johan Derksen in de buurt

Het is niet de eerste keer dat Johan Derksen weer een opmerking maakt over Hélène haar uiterlijk. Het lijkt er wel op dat wanneer Hélène in beeld komt Johan wel iets moet zeggen. Wanneer hij een keer niets zou gaan zeggen over Hélène, weet je dat het niet goed met hem gaat. Gelukkig is Hélène een sterke vrouw die wel tegen de grapjes van Johan kan.

Hélène Hendriks aan tafel bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks zit al weer heel spoedig aan tafel bij Vandaag Inside. Ze is namelijk binnenkort te gast bij het programma. De knappe blondine is altijd helemaal blij als ze de heren van Vandaag Inside weer ziet. Ze trekt dan haar mooiste kleren uit de kast om zo maar weer een reactie van de heren aan tafel uit te lokken. De aantrekkelijke pakjes van Hélène maken de uitzendingen altijd een stuk interessanter om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!