Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene…

Leontine Borsato deelt een opvallende video op haar Instagram account. De brunette is vrij actief op het platform, maar video’s als deze heeft nooit eerder gedeeld. Hopelijk gaat het nog goed met Leontine…

Leontine Borsato verliest alle controle

Geen zorgen, alles gaat nog helemaal oké met Leontine. Op de video is namelijk te zien hoe de brunette wordt meegetrokken door een grote hond. Leontine is namelijk lekker de hond aan het uitlaten! Met ‘I’m walking on the sunshine‘ op de achtergrond aan kan de dag van Leontine niet meer stuk. Het is te merken dat ze helemaal in haar element zit, en dit prachtige moment besluit ze dan ook te delen op Instagram. Groot gelijk, want deze wandeling met het harige beest ziet er dan ook ontzettend ontspannend uit. Dit is hét relax momentje in het drukke leventje van de presentatrice. Op de video is duidelijk te zien dat Leontine het moeilijk heeft om de hond bij haar te houden. Het beest is té sterk voor de presentatrice en besluit dan ook om volledig zijn eigen weg te gaan. Gelukkig valt Leontine nog nét niet omver. En na zo’n lange wandeling, vindt Leontine dat het harige beest als beloning wel op de bijrijdersstoel mag zitten. Daar besluit de brunette dan ook een mooie selfie van te delen, en deze online te zetten. Met een hijgende, dorstige blik kijkt de hond in de camera, naast een stralende Leontine.

Lees ook: Schokkende ontdekking: Leontine wist al lang van wangedrag Marco Borsato

Leontine Borsato beleeft wilde avonturen op Ibiza

Leontine Borsato was onlangs op Ibiza met haar vriendinnen! Ze deelt de wilde avonturen via Instagram; “Wat was het een heerlijke week op Ibiza met mijn prachtige vriendinnen, nu weer lekker thuis“. En op de foto’s is zeker te zien dat het een heerlijke week was voor Leontine en haar vriendinnen! Op de foto’s is te zien hoe Leontine drie luchtige jurkjes op het zweterige, hete Ibiza draagt. En nog een prachtige selfie met haar blonde vriendin. Op de foto’s zien we Leontine wederom helemaal stralen. Op een eerdere foto is de hele vriendinnen groep op Ibiza te zien, ze zijn in totaal met z’n zessen, en bij zo’n vakantie hoort natuurlijk een groepsfoto. Leontine besluit om deze ook op Instagram te plaatsen, en toont waardering naar de ‘Golden girls’; “Lieve golden girls, wat een rijkdom om jullie al ruim 30 jaar in mijn hart te hebben. Samen zoveel beleefd, zoveel gedeeld, mooie én moeilijke momenten, jullie zijn er altijd voor mij. Ik ben een gezegend mens, love you girls to the max”. Eén ding is zeker voor de dames, een heerlijke vakantie was het zeker, ze lijken allemaal intens genoten te hebben.

Lees ook: Foto: Leontine geniet intens zonder Marco Borsato

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!