Schokkende ontdekking: Leontine wist al lang van wangedrag Marco Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Opnieuw een opvallende ontdekking in de zaak rondom Marco Borsato. Yvonne Coldeweijer heeft nieuws over Leontine Borsato en haar rol in de steeds groter wordende rel…

Heel Nederland is bekend met Marco Borsato en zijn veelbesproken situatie. Wat er vooraf ging weet je, maar nu is er nieuwe informatie rondom de zaak. Marco Borsato is ondanks alles nog steeds niet gecanceld door veel BN’ers en daar trekt ‘Juice koningin’ Yvonne Coldeweijer zich iets van aan. Vooral in de huidige ‘cancelcultuur’ had ze verwacht dat alles en iedereen Borsato al lang met de grond gelijk had gemaakt. Dat hoopt ze met dit opvallende nieuwtje alsnog te bewerkstelligen.

Marco Borsato heeft gek genoeg nog steeds vrienden

Toch zijn er genoeg BN’ers en mediabekendheden die zich niets van de situatie aantrekken en het zelfs voor Borsato opnemen. Natuurlijk hadden we van Yvonne Coldeweijer, die zich al lang in dit onderwerp heeft verdiept, verwacht dat ze er iets mee zou doen. Velen gingen kritisch naar de situatie kijken nadat het onderwerp bij meerdere talkshows belicht werd. Zo wezen verschillende mediapersonen niet naar Borsato, maar naar het meisje dat aangifte heeft gedaan. In een nieuwe video maakt Yvonne duidelijk hoe het volgens haar in elkaar zit.

Yvonne kondigt vernietiging Marco Borsato aan met foto

Yvonne kondigt ‘vernietiging’ Marco Borsato aan met insta foto

Wanneer Yvonne Coldeweijer laat weten dat er een nieuwe video over Marco Borsato, door haar vaak ‘Stalko’ genoemd, aankomt weet iedereen dat ze nieuwe schokkende informatie heeft. Met de foto hierboven bracht ze haar nieuwe video onder de aandacht, en het was de aandacht zeker waard. In de video vertelt de YouTuber over nieuwe ontdekkingen en ontkracht ze een aantal belangrijke zaken. Boos is Yvonne zeker, en die woede is gericht op de mediabekendheden die Marco Borsato in bescherming nemen. Volgens Yvonne heeft Evert Santegoeds zelfs in meerdere talkshows gelogen over het feit dat de moeder van het slachtoffer een roddelblad heeft benaderd voor een artikel. Volgens de YouTuber wilde het slachtoffer er helemaal niet mee naar de media, liet ze duidelijk weten.

Lees ook: Foto: Marco Borsato zoende Maan al op beruchte The Voice-BBQ

Leontine Borsato wist al die tijd van aangifte tegen Marco

Yvonne geeft ook nog eens erg schokkende informatie over Leontine Borsato, over wie we nu wat minder horen. Mocht je het hele verhaal willen volgen; de video van Yvonne is hieronder te zien. Volgens de YouTuber wist Leontine namelijk gewoon al die tijd van de hele situatie af. Yvonne vertelt dat de moeder van het slachtoffer Marco confronteerde in juli 2019, nadat ze erachter kwam wat er tussen Borsato en haar dochter gebeurde. Destijds was er nog niks naar buiten gekomen over het vreemdgaan van Marco. In 2020 ging Marco bij Leontine uit huis vanwege een ‘burn-out’ en kort daarna werd hun scheiding aangekondigd. Daarna zou de moeder van het slachtoffer contact op hebben genomen met Leontine en haar verhaal gedaan. Volgens Yvonne heeft Leontine hier toen kort op gereageerd en vervolgens niks mee gedaan. Leontine zou er dus al sinds begin 2020 van af weten…

Maan de Steenwinkel reageert onduidelijk op Marco Borsato geruchten

Opvallend is dat Maan de Steenwinkel nog steeds niet op de hele situatie heeft gereageerd. Ook zij werd regelmatig benoemd als het over Marco Borsato ging. Ze zou namelijk tegen een scharrel hebben gezegd dat ze, in haar tijd bij The Voice Of Holland, een affaire met Marco had. Toen haar gevraagd werd naar haar mening antwoordde ze dat ze er pas iets over kwijt wilt als ze er 100% achter staat of 100% duidelijkheid over heeft. Maan gaf aan dat ze niet perse altijd haar mening wilt delen, en misschien is het in haar situatie inderdaad verstandiger om voor nu nog even niks te zeggen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!