Foto: Leontine geniet intens zonder Marco Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leontine Ruiters is haar beste leven aan het leven. Lekker even weg van Marco Borsato en alle drama in Nederland. De brunette is intens aan het genieten van lekker eten en het prachtige uitzicht op meiden vakantie.

Leontine Ruiters dolblij in zonnetje

Leontine Ruiters heeft de afgelopen periode flink veel voor haar kiezen gekregen. Het hele schandaal rondom TVOH en het vreemdgaan van haar ex-man Marco Borsato is niet niks. Gelukkig lijkt Leontine er nu ondanks alles weer een beetje bovenop gekomen te zijn en voor zichzelf te kiezen. En hoe kan je beter voor jezelf zorgen dat lekker op vakantie te gaan? Leontine geniet van een heerlijke vakantie onder de Italiaanse zon, lekker zonder zorgen. De brunette heeft het qua locatie ook niet slecht getroffen want het uitzicht is adembenemend. Op de achtergrond zijn allemaal hele dikke villa’s te zien en een mooie natuur. Naast de omgeving ziet Leontine er zelf ook stralend uit. Gekleed in een zwart witte jurk en een flinke zonnebril is de outfit helemaal af. Bij het prachtige filmpje schrijft Leontine: La Vita è Bella, wat ‘het leven is mooi’ in het Italiaans betekent.

Leontine maakt het bont met vriendinnen

De brunette is niet helemaal alleen op vakantie, sterker nog ze is in heel goed gezelschap. Leontine Ruiters is samen met 4 vriendinnen afgereisd naar het Italiaanse eiland Sicilië om de verjaardag van vriendin Lonneke Nooteboom te vieren. De dames zijn allemaal echte powervrouwen en zeker niet onbekend in Nederland. Zo zijn oud model Anouk Smulders en voormalig Miss Nederland Kelly Weekers ook van de partij. Het ziet er naar uit dat de vriendinnen zich uitstekend vermaken en ze hebben uiteraard hun mooiste kleding meegenomen. Volgens Leontine was de dresscode ‘Color blocking’ duidend op alle felle kleurtjes. In tegenstelling tot de anderen heeft Leontine zelf het nog enigszins rustig gehouden met haar kleurkeuze.
Leontine Ruiters straalt op Vespa

De avontuurlijke dames zijn niet bang want op de Instagram van Lonneke verschenen beelden dat ze zelfs op echte Vespa’s door de heuvels van Sicilië aan het crossen waren. De vrouwen verbleven uiteraard in een ultiem luxe hotel en werden overal heen gebracht met golfkarretjes. Toch zat een duik in de zee of het zwembad er niet in, want het water was nog niet warm genoeg. Gelukkig waren er ook warme spa faciliteiten in het hotel waar ze alle vijf van hebben genoten. Zo te zien heeft vriendin Leontine ook intens genoten want ze straalt wederom op haar rode Vespa. De brunette ziet er tegelijkertijd stoer en charmant uit. Waarschijnlijk heeft Leontine genoeg aandacht gekregen van alle Italiaanse mannen op het eiland. Helaas kwam er ook weer een einde aan het tripje en Lonneke laat ook nog even zien dat de dames in stijl naar huis gaan. Want, overal waar ze komen worden ze als echte VIPS behandeld. Zo schrijft het personeel van KLM speciaal een kaartje aan Leontine, Anouk, Kristina en Lonneke. Al met al was het een heel geslaagd tripje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!