Video: Hélène Hendriks lacht zich rot om vechtende voetballers in catacomben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natuurlijk keurt Hélène Hendriks geweld tijdens het sporten niet goed, maar ze kan er wel smakelijk om lachen. 

De normaal zo rustige Hélène Hendriks kon het niet laten om even een aantal beelden van de wedstrijd Atletico Madrid – Manchester City te delen. En niet omdat die wedstrijd nu zo spannend was om te zien, maar omdat Hélène helemaal dubbel lag van het lachen. Volgens Hélène zou je van dat kleine stukje video een prachtige aflevering van Lucky TV kunnen maken. En gelijk heeft ze daarin wel. De beelden zien er misschien in eerste instantie gevaarlijk uit, maar kunnen absoluut door voor een nieuw fragmentje van Lucky TV. Hélène heeft duidelijk een vooruitstrevende blik. Daar zou ze eens wat mee moeten doen.

Lees ook: Weerloze Hélène Hendriks is weer lustobject bij Vandaag Inside

Hélène bekijkt video van mooi schouwspel Atletico Madrid – Manchester city

Dit hele schouwspel voltrok zich tijdens Atletico Madrid – Manchester City. Daar was namelijk al het een en ander gebeurd en na de wedstrijd brak opnieuw de pleuris uit. Hélène vond het juist extreem vermakelijk en kon er alleen maar heel erg hard om lachen. Ze zag al helemaal voor zich hoe Lucky TV er andere teksten onder zou plakken om het gesprek, bij gebrek aan beter woord, tussen de voetballers een beetje op te leuken. Misschien dat Hélène zelf maar een soort nieuw satireprogramma moet starten, dan hoeft ze namelijk niet te wachten op Lucky TV om met dit soort ideeën aan de slag te gaan.

Wat gebeurde er nou bij de wedstrijd?

In de negentigste minuut van de wedstrijd werd het opeens knokken tussen de spelers. Felipe van Atletico haalde uit naar Phil Foden, die een verbonden hoofd had na een lelijk akkefietje van de verdediger in de eerste helft. Stefan Savic stormde vervolgens naar hem toe en probeerde Foden terug het veld op te sleuren, waardoor beide spelers, wisselspelers en leden, zich er ook mee gingen bemoeien. Het werd een pittige match, tijdens de al pittige match. Maar toch bedaarde het veld weer. Maar de gemoederen liepen na het laatste fluitsignaal opnieuw hoog op en Grealish en Savic waren bij het verlaten van het veld betrokken bij een flinke ruzie. Daarbij ging iedereen in de catacomben bijna met elkaar op de vuist. Dat bij voetbal de gemoederen hoog oplopen weet iedereen, maar dit ging wel heel ver.

Hélène weet het altijd beter als het om voetbal gaat

Als het om voetbal gaat, dan kan je maar beter naar Hélène luisteren. Ze weet in de uitzending van VI ook altijd treffend commentaar te geven. Dat is ook niet zo gek, want Hélène volgt echt een hele hoop wedstrijden en clubs op de voet. Dat maakt haar een echte voetbal fanaat. Vergeet dus maar de meningen van Johan, Wilfred of René. De echte kenner aan tafel, dat is toch overduidelijk Hélène Hendriks. En die is ook nog eens veel leuker om naar te kijken, dan die drie stoffige heren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.