Video: Handdoek van nietsvermoedende Pip Pellens glijdt van haar lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige actrice Pip Pellens heeft een nieuwe spannende foto geplaatst. Daarop zie je aar handdoekje alleen wel van haar af glijden. 

Pip Pellens heeft een nieuwe prachtige foto online gezet. En die zorgt voor een hoop reacties online. Pip heeft namelijk een handdoek om en die lijkt zomaar van haar af te glijden. Dat is toch wel een beetje riskant. Dan schuift het beeld in haar post opzij en krijgt de hele foto een sci-fi tintje. Wat is hier aan de hand en waarom plaatst Pip Pellens zo’n aparte post op haar Instagram.

De spannende show van Pip Pellens

Wat blijkt nou? Pip is bezig met een eigen show. En die wil ze natuurlijk wel een beetje promoten om te zorgen dat er straks genoeg mensen naar haar komen kijken. De foto die ze plaatst is zeker interessant genoeg om de aandacht te trekken. Dat heeft Pip maar weer slim gedaan. Zo trekt ze zeker volle zalen. Daarbij krijg je nu ook net iets meer van Pip te zien dan normaal en dat is natuurlijk ook erg fijn. Want meer van Pip Pellens mogen zien is altijd een fijne verrassing. Pip heeft met haar foto haar volgers dus wel erg blij gemaakt. Maar zo is Pip dan ook, die houdt iedereen graag tevreden.

Lees ook: Foto: Pip Pellens danst zonder kleding over strand

Op het strand loopt Pip Pellens graag zonder broek

Voor wanneer je hem laatst gemist hebt, Pip Pellens heeft een wel heel erg spannende shoot gedaan. De knappe actrice rende namelijk in haar over het strand. En dat is bij haar volgers niet in de koude kleren gaan zitten. Die waren erg blij met de nieuwe kiekjes van Pip. Hoewel het niet helemaal de tijd van het jaar is om in weinig kleren over het strand te rennen, ging het Pip allemaal makkelijk af. De mooie dame rent en springt over het zand en lijkt het erg naar haar zin te hebben. Hopelijk heeft ze geen kou gevat, dat zou toch een beetje jammer zijn na zo’n hete shoot.
Pip Pellens komt even bij met een lekker wijntje

Na al die koude avonturen, met slechts een handdoekje om of niks verhullend over het strand rennen, moet Pip even opwarmen. Dat doet de actrice het liefst met een lekker glas wijn. Gelukkig heeft ze net een nieuwe giftbox gekregen waar de knappe blondine helemaal happy mee is. Er zitten een aantal van haar favoriete wijnen in en Pip laat er dan ook geen gras over groeien. Ze pakt zo snel mogelijk de wijnen uit en begint met een gul glas voor haarzelf in te schenken. Dat heeft Pip natuurlijk ook wel een beetje verdient na al die ijskoude foto’s die ze moest maken. Zo kan Pip Pellens weer een beetje bijkomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!