Video: Grofgebekte Erik ten Hag scheldt erop los na gewonnen wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Erik ten Hag is nog niet helemaal gewend aan de Engelse media. Tijdens een live interview op TV scheld hij, iets wat de presentator absoluut niet kan waarderen!

Eindelijk lijkt het op de rit te zitten bij Manchester United. Het grote Liverpool werd verslagen en dat gebeurde met goed en verzorgd spel.

Overtuigende 2-1 zege Manchester United

Na de vele kritiek van de afgelopen weken werd het hoog tijd voor Erik ten Hag om een keer te winnen met Manchester United. De club gaf een enorm bedrag uit op de transfermarkt en dat moest wel z’n vruchten af gaan werpen. Toen dat na twee wedstrijden nog niet lukte waren de fans en de media keihard. Maar nu United voor het eerst sinds 2018 van Liverpool wist te winnen is er online niks dan lof te vinden voor zowel trainer als selectie. Dankzij goals van Sancho en Rashford kwam United op voorsprong en een late tegentreffer van Mo Salah bepaalde de eindstand op 2-1 voor de thuisploeg.

Presentator schrikt van scheldende Ten Hag

Erik Ten Hag zag de kwaliteit en wilskracht die hij dagelijks op het trainingsveld ziet eindelijk terug in de wedstrijd. Tegenover een verslaggever van SkySports was hij heel duidelijk: Zijn selectie kan ‘f*cking goed’ voetballen. Hij was blijkbaar even vergeten dat ze daar op de Engelse TV niet van gediend zijn. De presentator verontschuldigde zich meteen richting de kijker voor de gebruikte taal.

Martínez en Malacia de beste van het veld

De Eredivisie is niet langer een kleine competitie waar nauwelijks grote spelers uit voortkomen. De hoogste divisie van Nederland staat eindelijk weer op de kaart als het ideale land voor talenten. Lisandro Martínez en Tyrell Malacia laten zien dat je vanuit de Eredivisie meteen door kan stromen naar een Europese topclub als Manchester United. En gister bewezen ze dat ze daar zeker niet als bankzitters gekomen zijn. De twee verdedigers kregen, samen met hun collega Raphaël Varane, van iedereen ontzettend veel lof. Van SkySports kreeg Malacia een 8 en Martínez zelfs een 9. Ook op Twitter was het oordeel unaniem positief!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!