Video: Grofgebekte Erik ten Hag scheldt erop los na gewonnen wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Erik ten Hag is nog niet helemaal gewend aan de Engelse media. Tijdens een live interview op TV scheld hij, iets wat de presentator absoluut niet kan waarderen!

Eindelijk lijkt het op de rit te zitten bij Manchester United. Het grote Liverpool werd verslagen en dat gebeurde met goed en verzorgd spel.

Overtuigende 2-1 zege Manchester United

Na de vele kritiek van de afgelopen weken werd het hoog tijd voor Erik ten Hag om een keer te winnen met Manchester United. De club gaf een enorm bedrag uit op de transfermarkt en dat moest wel z’n vruchten af gaan werpen. Toen dat na twee wedstrijden nog niet lukte waren de fans en de media keihard. Maar nu United voor het eerst sinds 2018 van Liverpool wist te winnen is er online niks dan lof te vinden voor zowel trainer als selectie. Dankzij goals van Sancho en Rashford kwam United op voorsprong en een late tegentreffer van Mo Salah bepaalde de eindstand op 2-1 voor de thuisploeg.

Presentator schrikt van scheldende Ten Hag

Erik Ten Hag zag de kwaliteit en wilskracht die hij dagelijks op het trainingsveld ziet eindelijk terug in de wedstrijd. Tegenover een verslaggever van SkySports was hij heel duidelijk: Zijn selectie kan ‘f*cking goed’ voetballen. Hij was blijkbaar even vergeten dat ze daar op de Engelse TV niet van gediend zijn. De presentator verontschuldigde zich meteen richting de kijker voor de gebruikte taal.

Martínez en Malacia de beste van het veld

De Eredivisie is niet langer een kleine competitie waar nauwelijks grote spelers uit voortkomen. De hoogste divisie van Nederland staat eindelijk weer op de kaart als het ideale land voor talenten. Lisandro Martínez en Tyrell Malacia laten zien dat je vanuit de Eredivisie meteen door kan stromen naar een Europese topclub als Manchester United. En gister bewezen ze dat ze daar zeker niet als bankzitters gekomen zijn. De twee verdedigers kregen, samen met hun collega Raphaël Varane, van iedereen ontzettend veel lof. Van SkySports kreeg Malacia een 8 en Martínez zelfs een 9. Ook op Twitter was het oordeel unaniem positief!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?