Video: F1-coureur Carlos Sainz maakt indruk met héél ander soort skills

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Racen is niet het enige wat Carlos Sainz goed kan. Hij maakt indruk bij zijn fans met een andere wel héél speciale skill

Op het officiële Instagramaccount van Formule 1 laat Carlos Sainz zien dat hij niet alleen goed kan racen, maar ook erg goed is in iets anders. Hij bakt namelijk de lekkerste pannenkoeken! In een humoristisch filmpje legt Sainz precies uit wat je nodig hebt en wat de stappen zijn om de lekkerste ‘fluffy’ pannenkoeken te maken. Als ze klaar zijn laat hij de pannenkoeken zien aan de cameraman, deze zien er erg lekker en ‘fluffy’ uit. Er wordt aan hem gevraagd wat hij het liefst bij zijn pannenkoek eet. Hier geeft Sainz een apart antwoord op. Hij zegt dat hij het liefst helemaal niks bij zijn pannenkoeken eet, omdat hij de deegsmaak zelf alleen al zo lekker vindt. Wil jij zien hoe je deze pannenkoeken à la Carlos Sainz namaakt? Bekijk de humoristische kookinstructievideo dan hier!

carlos sainz

Hamilton wordt voor gek gezet in de reacties

In de reacties onder de kookinstructievideo van Carlos Sainz, wordt Lewis Hamilton op een grappige manier voor gek gezet. Zo reageert iemand: “Next on F1: Hamilton shares skincare routine.” Hamilton staat bekend als iemand die een beetje ‘vrouwelijke’ trekjes heeft als het over zijn uiterlijk gaat, vinden veel F1-fans. De coureur ziet er altijd tiptop in orde uit en heeft de meest aparte kleding aan. Zo heeft hij bijvoorbeeld ook oorbellen en een neuspiercing. Ook draagt hij meerdere ringen, armbanden en kettingen. Op die manier valt hij nét iets meer op dan de gemiddelde F1-coureur.

Lewis Hamilton

Op de hoogte blijven van Formule 1?

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt in de Formule 1-wereld? Kijk dan even op de Instagram pagina van de F1.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.