Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d’r gemak te voelen. Misschien wel té snel…

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Samen met Mattie Valk was de blondine te horen op de radio. Dat Eva zich thuis voelde tijdens de opnames en daarna, is natuurlijk een goed teken. Maar dat de blondine zich zó op haar gemak voelde, dat ze gelijk onder het bureau van Mattie wist te kruipen. Eva Jinek loopt wel héél hard van stapel…

Eva Jinek verrast Mattie Valk onder het bureau bij Q-Music

Onlangs was Eva Jinek te gast bij Q-Music. De blondine was hier samen met Mattie Valk, terwijl er buiten de uitzending iets uiterst opvallends gebeurde. Eva Jinek is natuurlijk van haarzelf al geen verlegen type, maar dat de blondine zich zo snel op d’r gemak voelde, had niemand achter haar gezocht. Eva Jinek was nog maar nét binnen, of ze wist al onder het bureau van Mattie te kruipen. Waarom de blondine dit deed? Er lag een hoop rommel onder het bureau. En als één iemand niet goed tegen rommel kan, is het Eva Jinek wel, wat blijkt. Mattie; “Ga je nou de rommel opruimen?“, Eva reageert; “Ja ik zag dat, en ik krijg daar een beetje dwang van“. Vol verbazing kijkt de in verlegenheid gebrachte Mattie toe. “Ik voel me helemaal opgelazert“, voegt de radio-dj eraan toe. Het is duidelijk dat Mattie het Spaans benauwd kreeg zodra Eva onder het bureau begon te gluren. Maar ja, wie zou dat nou niet hebben, bij de blonde presentatrice?

Lees ook: Wow: Eva Jinek toont haar ondeugende kant op zeldzame foto’s

Mattie Valk en Marieke Elsinga gaan terug in de tijd

Qmusic heeft goud in handen met Mattie en Marieke als gouden duo. Mattie Valk en Marieke Elsinga weten tijdens hun show telkens veel luisteraars te boeien. Ook op Instagram zijn de twee een hit. Met ruim 450.000 volgers maken hun filmpjes op het sociale platform ook indruk op het internet. Dat komt natuurlijk door de grappige fragmentjes die ze plaatsen, waar veel mensen in een deuk van liggen. Nu plaatsen de twee niet per se een grappige foto, maar wel een opvallende. Mattie en Marieke gaan terug in de tijd! Wie zien verschillende foto’s van Mattie of Marieke in ouderwetse, middeleeuwse kleding. Marieke als bloemenmeisje, koningin of vechtster, en Mattie als zakenman of vechter. “We waren even benieuwd hoe wij er door de geschiedenis heen uit zouden zien, staat ons best goed toch?“. In ieder geval vinden de twee zelf dat het hen goed staat! En daar hebben ze ook niet ongelijk in, want vooral Marieke springt er écht bovenuit met deze ouderwetse looks. Want zelfs hier, is de radio-dj een mooie verschijning.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga appt haar poes naar Qmusic-collega Mattie Valk

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak