Wow: Eva Jinek toont haar ondeugende kant op zeldzame foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie had dit verwacht van Eva Jinek! De presentatrice laat een hoop meer zien dan gewoonlijk…

Eva Jinek laat haar nette imago even volledig gaan voor een interessante fotoshoot! De Eva Jinek van TV kennen we hier niet in terug. Zelf heeft ze ook in de gaten dat ze normaliter niet zó ver gaat…

Eva Jinek staat in de nieuwste Linda

De Queen of the talkshow laat zichzelf van een andere kant zien. Voor het blad Linda heeft ze namelijk een fotoshoot gedaan. Ze blijft de elegante vrouw van TV, we zien nu alleen meer van deze elegante vrouw. Voor de fotoshoot moet Eva Jinek wel uit haar comfort zone stappen. Ze laat zelf weten via sociale media dat ze om middernacht weer in een pompoen verandert. Ze doelt hiermee op dat ze van zichzelf weet dat ze niet heel vaak op deze manier te bewonderen is, en dat het ook écht maar tijdelijk is. Het is dus duidelijk dat ze zich hier niet heel comfortabel bij voelt. Daarom is het slim om nu optimaal te genieten van deze kiekjes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Eva Jinek laat meer van zichzelf zien

Eva Jinek zit voor de fotoshoot verleidelijk op een verhooging. Met een kort rokje komen haar benen goed naar voren. Er is alleen wel een minpuntje. Ze heeft namelijk een enorm grote jas over zichzelf heen hangen. Hierdoor wordt er veel van Eva Jinek verborgen gehouden. Het is dan ook moeilijk te zien of ze wat spannends onder haar jasje aan heeft. Dit is gelukkig niet de enige foto van Eva Jinek. De presentatrice laat ons met meerdere foto’s genieten. Eén ding is zeker, de foto’s stellen niet teleur!

Op de tweede foto is Eva Jinek helemaal opgemaakt. Met een ander kapsel en vol in de make-up lijkt het zelfs niet meer op Eva. Het topje wat de presentatrice aan heeft verbergt ook niet veel. Dit is een kant van Eva Jinek die vele mensen in Nederland nog niet hadden gezien. Wat een prachtige elegante dame!

Eva Jinek laat haar kanjers spreken

De foto alleen al spreekt duizenden woorden. Er staat een zelfverzekerde sterke vrouw. De blondine heeft nu alleen wel een kort topje aan. De joekels van Eva Jinek komen hier goed naar boven. Met een diepe V-hals in haar topje is het ook moeilijk te verbergen. Sterker nog ze proberen het niet eens te verbergen. Eva Jinek is trots op haar dames, en daar valt niet over te discussiëren. In haar begintijd bij de NOS trok ze nog wel eens een extra knoopje open, maar die Eva hebben we al een tijdje niet gezien! Daarom is het zo leuk dat ze voor één keertje weer even haar ondeugende kant laat zien. Zo mag de presentatrice wel vaker aan de talkshowtafel komen zitten! Wie weet zijn sommige gasten dan wél bereid om naar het programma Jinek te komen. De reacties van haar volgers zijn begrijpelijk ook heel positief. Wanneer Eva Jinek net zoals op deze foto de studio binnen loopt weet niemand wat hen overkomt. Haar zelfverzekerdheid druipt er vanaf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!