Foto: Marieke Elsinga appt haar poes naar Qmusic-collega Mattie Valk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een bijzonder gesprek gehad met haar Qmusic-collega Mattie Valk. Ze heeft namelijk haar poes laten zien. 

De knappe presentatrice Marieke Elsinga heeft onlangs een wel heel bijzonder gesprek gehad met haar Qmusic-collega Mattie Valk. De twee collega’s en vrienden bespraken namelijk de poes van Marieke. Nu hebben ze ook een intieme vriendschap, maar dit soort onderwerpen lijken op het eerste gezicht toch wel een beetje ver te gaan. Maar geen zorgen, de poes die Marieke bespreekt is namelijk geheel fictief. Marieke is begonnen met schetsen en hoewel ze er nog flink in moet leren wilde ze toch al trots het resultaat naar collega Mattie sturen. Die was verrast door de tekening van Marieke haar poes en gaf gelijk commentaar op haar tekenkunsten. Gelukkig kon de knappe brunette er wel om lachen. Ze weet zelf ook dat ze nog een lange weg te gaan heeft voordat ze echt volleerd kunstenaar is.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga zet zomerjurkje onder hoogspanning met gewaagde move

Marieke maakt tekening van erg zieke kat

De tekening die Marieke maakt is op zijn zachtst gezegd zorgwekkend te noemen. Want als een kat er daadwerkelijk zo uit zou zien, dan is dat wel een tripje naar de dierenarts waard. Marieke heeft de tekening snel tussendoor gemaakt, net niet in de beoogde vijftien minuten. Maar waarom is Marieke opeens zo’n fan van tekenen. Is ze aan het overwegen om na haar zwangerschap een nieuwe carrière te starten? Of speelt er toch iets meer achter de schermen. Nou, het begon allemaal met een cadeau dat de prachtige presentatrice kreeg. En van dat cadeau beleeft ze nu het grootste plezier.

Marieke geeft meer aandacht aan haar poes

De knappe brunette heeft een boekje cadeau gekregen waarmee ze leert om katten te kunnen tekenen. In niet meer dan vijftien minuten zou Marieke met de aanwijzingen uit dit boekje een expert moeten worden in het tekenen van katten. Nu is gebleken dat het helaas te mooi is om waar te zijn, aangezien de getekende kat van Marieke er uit ziet alsof hij door zijn achterpoten gezakt is. Maar het is wel een dappere poging van Marieke, die hiervoor niks met tekenen gedaan heeft. De presentatrice vindt het boekje dan ook heerlijk tijdverdrijf. En wie weet is ze aan het einde van de zomer wel ontzettend goed in het tekenen van katten.

Marieke altijd druk in de weer met haar poes

Marieke lijkt altijd wel bezig met poezen. Wat vindt de brunette toch zo intrigerend aan de beesten. Natuurlijk zijn het enorm schattige dieren en ze zijn vaak leuk om op de film vast te leggen, aangezien er meer dan genoeg gekke katten video’s bestaan online. Maar is dat echt genoeg om zoals Marieke een heuse kattenobsessie te krijgen? Je zou toch denken van niet. Toch is Marieke waar ze ook gaat altijd bezig met katten. Gelukkig vindt haar omgeving het niet erg. Die gaan gewoon mee in de katten hysterie van Marieke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Kelly Piquet, de knappe vriendin va coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden.