Emma Heesters verbaast Instagram met foto van enorme bloemkolen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft weer een heerlijke foto geplaatst op haar Instagram account. Ze heeft namelijk een best onthullend plaatje gemaakt. 

De knappe blondine Emma Heesters heeft weer eens een keer een ouderwets aantrekkelijke selfie gemaakt. De blonde zangeres speelt een beetje met haar haartjes, terwijl ze iedereen een goed weekend wenst. En dat ziet er natuurlijk erg leuk uit. Maar het leukste aan de foto dat is toch echt wel Emma haar outfit. De blondine heeft namelijk gekozen voor een pakje waar je best wel goed van alles in kan zien. En dat zorgt ervoor dat de foto van Emma net wat meer aandacht krijgt dan een gewone selfie zou krijgen. Maar dat is niet erg, want een beetje aandacht daar wordt iedereen blij van. Misschien had Emma niet helemaal door dat ze zoveel van zichzelf prijs zou geven. Of ze bedoelt dit juist als cadeautje voor haar trouwe volgers.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen wordt stiekem aanbeden door gretige mannen in Zandvoort

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Met haar verleidelijke blik laat Emma iedereen verliefd worden

Natuurlijk zijn er genoeg mooie dingen om naar te kijken op bovenstaande foto, maar wat ook opvalt is de zwoele blik van Emma Heesters. Met zulke grote ogen kan je ook haast niet anders dan spontaan verliefd worden op de zangeres. De knappe blondine gebruikt in ieder geval alle wapens in haar arsenaal om ervoor te zorgen dat haar volgers de meest verleidelijke foto van haar krijgen. En daarvoor kan ze best wel een beetje intiem en zwoel richting de camera kijken. Dat maakt de toch al bijzondere foto nog net even wat interessanter. Hopelijk zet Emma deze trend van foto’s voort op haar Instagram. Dan hebben haar volgers de komende tijd genoeg te genieten. En anders heb je altijd deze foto nog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma is de meest verleidelijke zangeres van Nederland

Natuurlijk heeft Nederland veel aantrekkelijke zangeressen tot zijn beschikking. Maar er zijn er maar weinig zo verleidelijk als Emma Heesters. Emma is ook een van de weinige die gewoon toegeeft dat ze een beetje probeert te verleiden op het podium en daar ook flink op inzet. Emma had een paar jaar geleden nog een heel onschuldig karakter, zeker met haar achtergrond op YouTube. Maar ze heeft hard gewerkt om zichzelf om te toveren in een echt popidool. En daar hoorde een imago change bij. Emma is van de ideale schoondochter veranderd in een van de meest verleidelijke vrouwen die je zal zien op een podium. De verandering is groot, maar zeker niet ongewenst.

Emma Heesters straalt op podium

De knappe zangeres leeft daarbij ook nog eens op als ze op een podium staat. Dan zie je haar helemaal opleven. Ze gaat dan van een klein beetje een verlegen meisje, naar een ster met een flinke uitstraling. En dat werkt erg goed. Op het podium combineert Emma haar goede stem met verleidelijke pakjes en wel erg zwoele danspasjes. En dat maken haar concerten ook zo ongelooflijk bijzonder om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!