Emma Heesters verbaast Instagram met foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft weer een heerlijke foto geplaatst op haar Instagram account…

De knappe blondine Emma Heesters heeft weer eens een keer een ouderwets aantrekkelijke selfie gemaakt. De blonde zangeres speelt een beetje met haar haartjes, terwijl ze iedereen een goed weekend wenst. En dat ziet er natuurlijk erg leuk uit. Maar het leukste aan de foto dat is toch echt wel Emma haar outfit. De blondine heeft namelijk gekozen voor een pakje waar je best wel goed van alles in kan zien. En dat zorgt ervoor dat de foto van Emma net wat meer aandacht krijgt dan een gewone selfie zou krijgen. Maar dat is niet erg, want een beetje aandacht daar wordt iedereen blij van. Misschien had Emma niet helemaal door dat ze zoveel van zichzelf prijs zou geven. Of ze bedoelt dit juist als cadeautje voor haar trouwe volgers.

Met haar blik laat Emma iedereen verliefd worden

Natuurlijk zijn er genoeg mooie dingen om naar te kijken op bovenstaande foto, maar wat ook opvalt is de zwoele blik van Emma Heesters. Met zulke grote ogen kan je ook haast niet anders dan spontaan verliefd worden op de zangeres. De knappe blondine gebruikt in ieder geval alle wapens in haar arsenaal om ervoor te zorgen dat haar volgers de mooiste foto van haar krijgen. En daarvoor kan ze best wel knap richting de camera kijken. Dat maakt de toch al bijzondere foto nog net even wat interessanter. Hopelijk zet Emma deze trend van foto’s voort op haar Instagram. Dan hebben haar volgers de komende tijd genoeg te genieten. En anders heb je altijd deze foto nog.

Emma is mooiste zangeres van Nederland

Natuurlijk heeft Nederland veel aantrekkelijke zangeressen tot zijn beschikking. Maar er zijn er maar weinig zo verleidelijk als Emma Heesters. Emma is ook een van de weinige die gewoon toegeeft dat ze een beetje probeert te verleiden op het podium en daar ook flink op inzet. Emma had een paar jaar geleden nog een heel onschuldig karakter, zeker met haar achtergrond op YouTube. Maar ze heeft hard gewerkt om zichzelf om te toveren in een echt popidool. En daar hoorde een imago change bij. Emma is van de ideale schoondochter veranderd in een van de meest verleidelijke vrouwen die je zal zien op een podium. De verandering is groot, maar zeker niet ongewenst.

Emma Heesters straalt op podium

De knappe zangeres leeft daarbij ook nog eens op als ze op een podium staat. Dan zie je haar helemaal opleven. Ze gaat dan van een klein beetje een verlegen meisje, naar een ster met een flinke uitstraling. En dat werkt erg goed. Op het podium combineert Emma haar goede stem met leuke pakjes en indrukwekkende danspasjes. En dat maken haar concerten ook zo ongelooflijk bijzonder om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.