Home Nieuws Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje laat van alles zien in badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

De knappe gravin Eloise van Oranje heeft het helemaal gemaakt als influencer op alle social media. Je kan niet meer om haar aanwezigheid, en dat wil ook helemaal niemand. Het is gaaf dat we in een tijd leven waar een Gravin zo publiekelijk in beeld kan zijn, maar er zijn altijd mensen met behoorlijk wat kritiek. Gelukkig doet Eloise gewoon precies waar ze zelf in heeft.

Eloise van Oranje laat veel zien in een badjasje

Tijdens Eloise van Oranje haar deelname aan het Perfecte Plaatje kreeg ze behoorlijk wat kritiek over een shoot waar ze enkel een badpakje aan had. Natuurlijk moet dit gewoon kunnen, maar de media maakte het heel groot. Het lijkt niet alsof Eloise er wat van aantrekt en dat is natuurlijk erg goed. Dit keer maakt Eloise een video van zichzelf waar ze enkel een badjas aanheeft en de blondine kan het hartstikke goed hebben. Nu pakt Eloise iets heel groots uit in de video, want ze heeft een pakketje opgestuurd van modemerk Louis Vuitton. Dat zijn de merken waar elke influencer natuurlijk van droomt om mee samen te werken, en Eloise heeft dit in een paar jaar bereikt. De Gravin krijgt een adventskalender van Louis Vuitton, waar ze dus elke dag een vakje mag openmaken. Hier ziet dan een duur product in van het merk. Onder de video reageert de broer van Eloise, Claus van Oranje: ”Ga je nou uitsloven met je Frans?”. Dit omdat Eloise heel vloeiend over gaat op het Frans in de video. Bekijk de video hier.

Eloise van Oranje draagt liever nóg kortere rokjes

Natuurlijk weet Eloise van Oranje heel goed hoe het is om verre tripjes te maken en te genieten van de zon. Je bent natuurlijk van adel of je bent het niet, en Eloise is het duidelijk wel. Al kunnen veel mensen het wel waarderen dat ze niet pronkt met haar geld en afkomst. Toch kan ook Eloise klagen dat ze in het koude slechte weer van Nederland zit. Zo plaatst Eloise een foto in Parijs met vriendinnen, waar ze een kort rokje draagt met een panty. Bij de foto schrijft Eloise dat ze wel kan ‘janken’ omdat ze was vergeten hoe koud het kan worden in Nederland. Sommige mensen reageren hier chagrijnig op dat daklozen het pas koud hebben.

Lees ook: Eloise van Oranje zet ouders bijna voor schut met enorme scheur in haar jurk

Eloise van Oranje geeft privé inkijkje door video met haar moeder

Het is een heel bijzonder jaar geweest voor Eloise van Oranje en haar moeder Prinses Laurentien. Zo zijn de twee uitgeroepen tot Women of the Year door het platform en magazine Harpers Bazaar. Een hele grote eer voor moeder en dochter en ze zijn dolblij. Het is ook wel bijzonder om te benoemen dat het om een publieksprijs gaat. De digitale cover werd tijdens de avond van de award-uitreiking gemaakt, wat het extra speciaal maakt. De twee zijn dus op hun avond vastgelegd.

Wil je meer zien van Eloise, kijk dan op Instagram

De gravin heeft nog veel meer mooie foto’s online staan. En die kan je allemaal bekijken op Instagram. Daar deelt Eloise de leukste plaatjes met haar volgers.

Bron: Instagram 

Mobiele versie afsluiten