Eloise van Oranje zet ouders bijna voor schut met enorme scheur in haar jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eloise van Oranje accepteerde samen met haar ouders een award bij Harper’s Bazaar ‘women of the year 2023’ awards. En dat deed ze in stijl!

De mooiste gravin van Nederland, Eloise van Oranje, laat goede kant zien

Samen met haar ouders mocht Eloise van Oranje een award in ontvangst nemen. En dat vond de gravin natuurlijk ontzettend leuk om te doen. Op de foto’s van het evenement kan je zien dat ze er ontzettend veel zin in had. Maar wat ook opvalt is dat Eloise op het evenement stond met een vrij riskante jurk. De gravinfluencer had enorm haar best gedaan om op te vallen en dat is zeker gelukt. Kijk hieronder maar eens naar een paar foto’s die ze nam tijdens het evenement om te zien hoe goed ze er uit zag.

Lees ook: Foto: Influencer Eloise van Oranje bedekt zichzelf met slechts een handdoekje

Eloise maakt foto van boven voor een beter zicht

De gravin denkt ook een beetje mee met haar volgers. Zo maakt ze een foto die haar van haar beste kant laat zien. Door de foto van boven te nemen, zorgt Eloise van Oranje ervoor dat haar volgers haar van haar beste kant kunnen bewonderen. Je kan nu ook goed de imposante blik zien die Eloise naar de camera geeft. En het stukje jurk dat open valt geeft een mooi zicht op het van de influencer. Eloise weet precies wat ze met deze foto aan het doen is.

Lees ook: Foto: Eloise van Oranje laat haar royale voorgevel zien in loszittend topje

Eloise van Oranje gaat maar al te graag op de foto

Behalve dat de gravin zelf een aantal foto’s gemaakt heeft, gaat ze natuurlijk ook gewoon graag met bewonderaars op de foto. Maar ook haar eigen moeder moet natuurlijk even voor de camera getrokken worden. En al die foto’s zorgen ervoor dat je weer flink kan genieten van de prachtige influencer en haar mooie outfit. Eloise weet wel hoe ze goed voor de dag moet komen. Dit soort events zijn dan ook kinderspel voor haar. Wel moet ze de balans opzoeken tussen een degelijke en beschaafde outfit aan de ene kant en een beetje spanning aan de andere kant. Maar dat lijkt haar met dit specifieke jurkje goed te zijn gelukt.

Eloise van Oranje maakt ook nog een leuk filmpje speciaal voor fans

De gravin maakt ook nog even een leuk filmpje voor haar fans, zodat die de jurk die ze draagt nog even wat beter kunnen bewonderen. En dat wordt natuurlijk aan alle kanten gewaardeerd. Voor de spiegel schiet Eloise wat beelden om aan de wereld te laten zien hoe goed ze eruit ziet in haar jurkje. En dat levert toch weer een hele andere kijk op de outfit op. Als Eloise namelijk alleen is, dan doet ze zich net even iets anders voor dan wanneer ze bijvoorbeeld met haar moeder staat te poseren. Dat maakt dit filmpje van de gravin ook vele malen leuker om te zien. Bekijk de video hier!

Eloise van Oranje houdt haar vriend geheim

Hoewel Eloise van Oranje inmiddels al een tijdje een vaste relatie heeft, zijn er weinig mensen die haar vriend in levende lijve gezien hebben. Eloise weet hem namelijk vakkundig buiten de schijnwerpers te houden. Dat is een slimme zet, aangezien heel Nederland haar leven via socials al zeer nauwlettend in de gaten kan houden. Dát is voor een lid van de Koninklijke familie al uniek, dus mag men niet echt klagen over het gebrek aan foto’s van Eloise met haar vriend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.