Schokkend: van Maan de Steenwinkel hangt boven bed Tony Junior

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sommige mensen bewaren een klein aandenken aan hun ex, zoals een oude foto of een paar oorbellen. Tony Junior pakt het groter aan en hangt het van Maan boven zijn bed!

Je hoort het goed, Tony Junior heeft het slipje van Maan de Steenwinkel boven zijn bed hangen. Als een soort good luck charm is het van Maan het eerste wat Tony ziet als hij opstaat en het laatste wat hij ziet voor hij zijn bed in duikt. Op zich is een aandenken aan je ex-vriendin lief om te bewaren, maar dit hinkt toch wel tegen het bizarre aan. Maan is daarom ook begrijpelijk niet heel blij met de onthulling.

Lees ook: Maan de Steenwinkel verbaast volgers met nieuwe look op foto

De ingelijste string van Maan

Jazeker, hij hangt er echt. Tony kan hem nog heel trots aanwijzen ook. De ingelijste strip van Maan de Steenwinkel die boven het bed van de dj hangt maakt nogal wat los bij mensen. Voornamelijk bij Maan zelf. Die is niet bepaald blij met de onthulling van haar voormalig vriendje. “ze is een beetje gepikeerd” vertelt Tony later op Twitch. Niet heel gek ook als je iemand anders zijn vuile was de wereld in gooit, letterlijk in dit geval. Maan probeerde hem nog te bellen over het nieuws, maar Tony houdt zich een beetje afzijdig. Hij kan er niet zoveel meer aan doen. Hij grapt daarna wel nog: Ze huilt maar ze lacht.

Art Rooijakkers is in zijn nopjes met de onthulling

Maan is misschien niet zo blij met het nieuws, maar Art Rooijakkers is in zijn nopjes met de onthulling. Hij bezocht Tony voor zijn programma Rooijakkers over de vloer. Toen Art de string boven het bed van de dj zag hangen, voelde hij natuurlijk al televisie goud aankomen. Hij begon gelijk door te vragen over de bijzondere decoratie die Tony bezit. Eerst vindt Tony het toch wel een tikkeltje persoonlijk, maar na wat aandringen van Art onthult hij toch van wie het slipje is, namelijk van Maan, met wie Tony tot 2019 een relatie had. “Toen we uit elkaar gingen, had zij ooit dat broekje voor mij gekocht omdat we samen een liedje hadden: ‘Ik geef je een roosje mijn roosje’. Toen had ze die gekocht omdat daar een roosje op staat. Ze had die aangedaan voor de laatste keer. Toen zei ik: ‘Ik wil hem houden.” Wat is Tony toch ook een ouderwetse romanticus. Art vond het allemaal prachtig. Die kon zijn geluk niet op met de gedachte aan de torenhoge kijkcijfers.

Hoe zit het met de toekomstige mevrouw Tony Junior?

Nu bekend is dat Tony Junior de string van zangeres Maan ingelijst op de muur in zijn slaapkamer heeft hangen, is het natuurlijk de vraag wat dat betekent voor zijn toekomstige relaties. De meeste vrouwen kijken namelijk liever niet elke avond naar het dat de ex van hun vriendje droeg tijdens de laatste keer samen. De toekomstige vriendinnen van Tony hoeven zich echter geen zorgen te maken. Hij haalt het namelijk weg als hij een keer in een relatie komt. Tot die tijd blijft het slipje echter hangen, hoe boos Maan ook wordt. Wat dat betreft had de zangeres gelijk: Niks Is Heilig. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!