Yvonne Coldeweijer kraakt ‘kleutertje’ Maan de Steenwinkel: ‘echt heel goor’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer doet een gemene uithaal naar Maan de Steenwinkel, nadat de knappe zangeres een nieuwe foto plaatst. 

Maan de Steenwinkel viert feest. Ze is namelijk 25 jaar geworden. En daar hoort natuurlijk een feestelijke foto bij. Alleen Yvonne Coldeweijer besluit nogal wat kritiek te leveren op de foto van Maan. Volgens Yvonne is Maan altijd super losbandig en is de hele brave meisjes act maar nep. Daarom stoort Yvonne zich aan dit soort foto’s waarop maan zichzelf neerzet als onschuldige girl next door. Volgens Yvonne is dat namelijk helemaal niet hoe Maan echt in elkaar steekt.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel laat gifgroen lichaamsdeel zien

Yvonne heeft een aantal beschuldigingen naar Maan op foto

Maan probeert zichzelf erg onschuldig neer te zetten, maar Yvonne trapt er niet in. Die ziet in Maan een soort promiscue kleuter. En dat vindt Yvonne helemaal niks. Ze noemt Maan ‘goor’ en raadt haar aan dit soort foto’s maar gewoon niet meer te posten. Ze zijn namelijk voor niemand fijn. Maan is zich echter van geen kwaad bewust. Ze zal dan ook zeker niet stoppen met het plaatsen van dit soort lieve foto’s van zichzelf.
Maan is verleidelijker dan ze zichzelf voordoet op foto’s

Volgens Yvonne is Maan een stuk verleidelijker dan ze zichzelf over het algemeen voordoet. En als je de meeste van Maan haar foto’s bekijkt, dan zijn daar wel hints naar. Maan heeft altijd een beetje een ondeugend randje. En in plaats van dat ze volledig verleidelijk op de foto gaat, verbergt ze die kant nog enorm. En dat is natuurlijk eeuwig zonde, want dat is een kant van Maan die de meeste mensen wel willen leren kennen. Maan zou dus eigenlijk die kant van zichzelf vaker moeten laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!