Yvonne Coldeweijer kraakt ‘kleutertje’ Maan de Steenwinkel: ‘echt heel goor’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer doet een gemene uithaal naar Maan de Steenwinkel, nadat de knappe zangeres een nieuwe foto plaatst. 

Maan de Steenwinkel viert feest. Ze is namelijk 25 jaar geworden. En daar hoort natuurlijk een feestelijke foto bij. Alleen Yvonne Coldeweijer besluit nogal wat kritiek te leveren op de foto van Maan. Volgens Yvonne is Maan altijd super losbandig en is de hele brave meisjes act maar nep. Daarom stoort Yvonne zich aan dit soort foto’s waarop maan zichzelf neerzet als onschuldige girl next door. Volgens Yvonne is dat namelijk helemaal niet hoe Maan echt in elkaar steekt.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel laat gifgroen lichaamsdeel zien

Yvonne heeft een aantal beschuldigingen naar Maan op foto

Maan probeert zichzelf erg onschuldig neer te zetten, maar Yvonne trapt er niet in. Die ziet in Maan een soort promiscue kleuter. En dat vindt Yvonne helemaal niks. Ze noemt Maan ‘goor’ en raadt haar aan dit soort foto’s maar gewoon niet meer te posten. Ze zijn namelijk voor niemand fijn. Maan is zich echter van geen kwaad bewust. Ze zal dan ook zeker niet stoppen met het plaatsen van dit soort lieve foto’s van zichzelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan is verleidelijker dan ze zichzelf voordoet op foto’s

Volgens Yvonne is Maan een stuk verleidelijker dan ze zichzelf over het algemeen voordoet. En als je de meeste van Maan haar foto’s bekijkt, dan zijn daar wel hints naar. Maan heeft altijd een beetje een ondeugend randje. En in plaats van dat ze volledig verleidelijk op de foto gaat, verbergt ze die kant nog enorm. En dat is natuurlijk eeuwig zonde, want dat is een kant van Maan die de meeste mensen wel willen leren kennen. Maan zou dus eigenlijk die kant van zichzelf vaker moeten laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!