Video: Doutzen Kroes duikt zonder kleding in ijskoude vijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes deelt een gedurfde video. De blondine laat zomaar haar handdoekje vallen in de sneeuw!

Doutzen Kroes heeft een nieuwe hobby gevonden! De blondine lijkt ieder uur van de dag wel bezig te zijn met ‘self-improvement’, en besluit daarom ook deze uitdaging weer aan te gaan. Via Instagram deelt Doutzen namelijk een ijskoude video, waarin ze in een bevroren vijver springt. Dit doet de blondine zonder enige kleding om d’r ..

Volledig ontkleedde Doutzen Kroes gaat voor ijskoude duik

Doutzen Kroes deelt een ijskoude, maar tegelijkertijd ook uiterst video via Instagram. De blondine lijkt namelijk een nieuw voorbeeld, én nieuwe hobby te hebben gevonden in één! Haar nieuwe voorbeeld lijkt Wim Hof te zijn, wie kent hem niet, ‘The Iceman’. En dan kan je de nieuwe hobby van de blondine vast ook al raden, dat is een ijskoude duik nemen in ijswater. Iedere ochtend. Doutzen begon het een kans te geven en het leek zeker in de smaak te vallen, bij het wereldberoemde model. Via Instagram deelt Doutzen een video van hoe deze duik in z’n werking gaat. We zien het model richting de bevroren vijver lopen met slechts een handdoek om d’r heen gewikkeld. Eenmaal bij het water, of beter gezegd het ijs, aangekomen besluit ze de handdoek af te doen. Ze draagt helemaal niks en hiermee duikt ze het ijskoude wak in. Eenmaal in het water, probeert Doutzen haar ademhaling en mindset onder controle te houden. Dit lukt vrij goed, met als gevolg dat ze er na een tijdje weer uit stapt. De spirituele Doutzen lijkt weer ontwaakt te zijn, na deze frisse duik in de ochtend; “There is really magic in the cold“.

Lees ook: Video: Doutzen Kroes doet sensueel dansje voor volgers

Doutzen Kroes deelt gelukkig jubileum met bekende man

Doutzen Kroes deelde onlangs via Instagram een mooi eerbetoon aan haar man, Sunnery James. Die kennen we natuurlijk allemaal wel van het DJ-duo Sunnery James en Ryan Marciano. Doutzen en Sunnery waren namelijk 12 jaar samen, en om dit te vieren besloot de blondine een mooie tekst klaar te hebben staan voor haar echtgenoot. “Happy 12 year Anniversary @sunneryjames I love sharing this incredible journey called life with you, learning our lessons and grow old and wise together”. Nou Sunnery, steek die maar in je zak. Dat zijn een stel mooie woorden van een nog mooiere dame.

Spirituele Doutzen Kroes plant vele planten in de tuin

Doutzen Kroes lijkt weer de spirituele kant op te gaan met haar bezigheden, want dat is uiteindelijk gewoon wat de blondine het meest gelukkig maakt. Echter lijkt de video die de blondine nu deelt, niet zo spiritueel te zijn. Deze video is gewoon, lekker nuchter. De blondine besloot met haar kinderen namelijk de tuin een grote make-over te geven. De drie stopte allerlei planten de grond in, en daarmee was deze dag meer dan geslaagd! Doutzen Kroes heeft wéér een nieuwe hobby erbij..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!