Video: Doutzen Kroes doet sensueel dansje voor volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voormalig model Doutzen Kroes is nog steeds heerlijk actief op haar Instagram en verwent haar volgers met een heerlijk dansje.

Doutzen Kroes verwent volgers met lekker filmpje

Doutzen Kroes is een naam die we allemaal kennen. Die naam gaat gekoppeld met een prachtig Nederlands model met een beeldschoon gezichtje en mooie, lange, blonde haren. Intussen staat deze prachtige vrouw alleen nog maar af en toe voor de camera en geniet ze de rest van haar tijd van de natuur en haar gezellige gezinnetje. Onlangs besloot ze zichzelf te filmen tijdens een dol momentje. Ze zet haar telefoon neer en begint te filmen. In een kort topje en een lage, losse broek gaat ze voor de camera staan en begint ze heftig met haar hele lijf te schudden. Op de achtergrond hoor je energieke muziek. Doutzen zet bij de video de tekst: “The things I do when I’m home alone”, dat vertaalt naar: “De dingen die ik doe wanneer ik alleen thuis ben”. Kennelijk houdt Doutzen Kroes er dus van om lekker gek te doen wanneer er niemand thuis is. Blijf vooral zo doorgaan, Doutzen, want iedereen kan zeker genieten van jouw gekke taferelen!

Doutzen Kroes schommelt ouderwets in plaats van wippen

Zoals hierboven al even gezegd, staat Doutzen nog steeds af en toe wel eens voor de camera. Ondanks dat ze geen fulltime model meer is, vindt ze het nog steeds leuk om kiekjes van zich te laten schieten. Zo nu en dan verschijnen die kiekjes op haar sociale media. Onlangs verschenen er weer een paar romantische foto’s op haar Instagram van haar samen met haar grote liefde, Sunnery James. Daarna verschijnt er een foto op haar pagina van haar alleen. Ze zit op een grote schommel en kijkt voor zich uit, voorbij de camera. Haar haar waait elegant in de wind terwijl ze op de schommel heen en weer zwaait. Deze foto bewijst maar weer dat Doutzen een prachtige vrouw is en dat ze terecht een succesvolle modellen carrière heeft gehad. Wat een heerlijke foto’s, Doutzen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen Kroes is gek op de herfstkou

Sinds Doutzen is gestopt met haar modellen carrière, is ze begonnen met haar connectie met haar familie en de natuur om zich heen. Ze is duidelijk heel spiritueel geworden en is gek op alles wat te maken heeft met de buitenwereld. Op haar Instagram is dat duidelijk te zien met alle foto’s van bossen, struiken en landschappen. Recentelijk plaatste ze een video van zichzelf waarop ze begint met het aantrekken van tuinhandschoenen. Ze heeft een grote schop in haar hand. Bij het volgende shot zie je het ex-model met twee boompjes in haar handen. Het lijkt erop dat ze deze twee gaat planten en dat wordt bevestigd in de rest van de video. Je ziet Doutzen samen met haar kids de twee boompjes planten. In het bijschrift zet ze: “Ik kan niet gelukkiger zijn dan wanneer ik deze herfstdag buiten bomen plant met Phyllon en Myllena”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!