Video: Dit is de auto waarin Nyck de Vries zijn eerste F1-seizoen rijdt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Team AlphaTauri onthult de mooie nieuwe F1-wagen van hun Nederlandse debutant Nyck de Vries, en jij bent de eerste die ‘m mag zien!

Wát een F1-wagen heeft team AlphaTauri!

Het nieuwe seizoen in de formule1 staat binnenkort weer voor de deur. Alle teams pakken dan grootst uit met het introduceren van de nieuwe F1-wagens. AlphaTauri geeft ons alvast een preview met wat wij we mogen verwachten van het nieuwe ontwerp voor de F1-wagen! Het mag wat kosten, want ze pakken weer op flamboyante manier uit! De F1-wagen wordt met een helikopter richting de plek van bestemming gevlogen en aan de wereld geshowd. Dit is tevens nog niet de volledige onthulling, deze vindt binnenkort plaats! Wil je de onthulling met beide ogen zien? Dan is dat zeker mogelijk! Het enige wat je dan nodig hebt, is een vliegticket en slaapplek in New York. Daar rolt AlphaTauri hun gloednieuwe bolide het podium op tijdens een modeshow…

Lees ook: Foto: Nyck de Vries maakt opvallende promotie vlak voor laatste F1-race in Abu Dhabi

AlphaTauri helpt Nyck de Vries naar de top

Helmut Marko, de man die bepaald wie bij Red Bull Racing en AlphaTauri achter het stuur mag kruipen, had zijn ogen op Nyck laten vallen. Al snel werd alles in gang gezet om hem een contract aan te bieden. AlphaTauri is een prima plek voor Nyck om te laten zien wat hij kan. Zo zou hij een gevaar kunnen zijn voor Sergio Pérez, als Nyck uitblinkt op de baan! Het kan dus zomaar kunnen dat Nederland over een jaar voor een hele andere coureur juicht. Voor Nyck is dat een droom die in vervulling gaat! Max Verstappen debuteerde ook bij dit team, een jaar voordat hij werd gepromoveerd naar het hoofdteam en op weg ging naar de wereldtitel. Er bestaat dus een kans dat Nyck hetzelfde pad gaat bewandelen! Wie weet hebben we over een paar jaar misschien wel wéér een Nederlandse wereldkampioen in de F1!

Lees ook: Wat? Lewis Hamilton laat Nyck de Vries uit vliegtuig vallen!

Het salaris van Nyck de Vries voor zijn eerste officiële F1-seizoen bij AlphaTauri

Naar verluidt verdient Nyck de Vries bij AlphaTauri in 2023 twee miljoen dollar. Dat is omgerekend €1.869.600,00. Per dag verdient de beste man €5.122,20, dat is dus geen kleinigheidje voor iemand die pas net 28 jaar is! Dit salaris is alleen wat Nyck van AlphaTuari ontvangt, daar komen nog allemaal inkomsten bij als Nyck een geweldig seizoen gaat neerzetten. F1-coureurs krijgen namelijk per WK punt een fors bedrag uitgekeerd. Max Verstappen krijgt naast zijn vaste salaris nog eens een bonus voor zijn prestaties op de baan. Per wedstrijdpunt ontvangt hij volgens Quote namelijk nog eens €44.000. Dit geldt dus ook voor de snelste raceronde. Iedere overwinning levert naar verluidt nog eens €178.000 op. Dit gaat dus om serieuze bedragen, en dat kan Nyck ook allemaal ontvangen maar daar heeft hij WK-punten voor nodig dit seizoen. Dus laten we hopen, naast de financiële voordelen hem, dat wij nog een geweldige Nederlandse F1-coureur mogen gaan bewonderen op het circuit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.