Wat? Lewis Hamilton laat Nyck de Vries uit vliegtuig vallen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nyck de Vries rijdt volgend jaar in de Formule 1, maar het lijkt erop dat Lewis Hamilton het hier niet helemaal mee eens is.. 

De Nederlander is volgend jaar te bewonderen in de koningsklasse. Hij gaat hier rijden voor Alpha Tauri, het zusterteam van Red Bull. Na de hevige titel strijd van vorig jaar tussen Mercedes en Red Bull, lijkt het er nu op dat Lewis Hamilton niet blij is met Nyck de Vries.

Nyck de Vries gaat niet alleen ten onder

Nyck de Vries is dit seizoen nog reserve rijder voor Mercedes. Na dit seizoen is zijn contract afgelopen en vertrekt hij naar Alpha Tauri. In zijn tijd bij Mercedes heeft hij een goede band opgebouwd met Lewis Hamilton. Ook buiten de races om blijkt dit nu. Nyck de Vries is namelijk samen met Lewis Hamilton gaan skydiven. Dit deden ze samen op een geweldige plek. Beiden sprongen ze boven het mooie Dubai uit een vliegtuig. Dit deed de Nederlander niet alleen. Samen met een begeleider sprong hij uit het vliegtuig. Dit was een van de gaafste dingen die hij ooit heeft gedaan. Als je ziet wat Nyck de Vries allemaal al heeft gedaan, dan moet het wel heel gaaf zijn. Hij sluit af met een bedankje naar team Lewis Hamilton voor deze geweldige ervaring.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nyck De Vries (@nyckdevries)

Zorgt Nyck de Vries voor vrede tussen Red Bull en Mercedes?

Nyck de Vries staat vanaf volgend seizoen onder contract bij Alpha Tauri. Dit betekent dat die dus ook onder contract staat bij Red Bull. Door zijn lange verleden bij Mercedes, is hij volgens zijn volgers de ideale man om weer vrede tussen de twee teams te krijgen. Sinds vorig jaar is het tussen deze twee teams namelijk helemaal geëscaleerd. Nu één jaar later is er nog steeds spanning tussen de teams. Red Bull doet het dit jaar veel beter, maar Mercedes komt steeds dichterbij het niveau van Red Bull. De verwachting is dat vanaf volgend jaar de strijd weer verder gaat. Nu denken Nyck de Vries’ volgers door zijn verleden en straks zijn toekomst dat hij voor vrede kan gaan zorgen. Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag.

Nyck de Vries rijdt voor Mercedes in de Formule 1

Tijdens de Grand Prix van Mexico mocht Nyck de Vries in de Mercedes van George Russel rijden. Dit deed de Nederlander alleen tijdens de eerste vrije training. Hij vond het geweldig om nog één keer in de Mercedes te mogen stappen. Dit is zijn laatste keer en vanaf volgend seizoen heeft hij dan zijn eigen Formule 1-auto. Het zal wel even wennen zijn voor Nyck. De Mercedes is dit jaar namelijk een stuk sneller dan de Alpha Tauri waar hij volgend jaar in gaat rijden. Wie weet kan Nyck met zijn ervaring de Alpha Tauri een stuk sneller maken. De laatste keer in de Mercedes was in ieder geval geweldig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nyck De Vries (@nyckdevries)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.