Video: Davina Michelle speelt met tong in luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle deelt en wel heel opvallende video via Instagram. De blondine lijkt veel trucjes met haar tong te kunnen..

Davina Michelle doet lekker gek op Instagram! De blondine deelt regelmatig allerlei kiekjes over haar drukke leventje vol optredens. Naast die volle agenda heeft de blondine altijd nog wat tijd vrij om even uit haar dak te gaan. Dat bewijst ze ook nu weer, met deze opvallende video op Instagram. Wat doet de zangeres hier met haar tong?

Davina Michelle laat kunsten met haar tong zien

Davina Michelle plaatste onlangs een opvallende video op Instagram. Dat de blondine wel houdt van een beetje gek doen, is inmiddels geen verrassing meer. Maar op deze video lijkt ze wel héél erg doorgeslagen te zijn. We zien namelijk de zangeres die op een video ontzettend rare trucjes met haar tong doet. Wat Davina hier precies aan het doen is, blijft voor iedereen onduidelijk. Maar in ieder geval wilt de blondine even laten zien wat ze allemaal met haar tong kan doen. En op deze video is te zien, dat dat behoorlijk veel is. In combinatie met een luchtig jurkje en een lekker muziekje op de achtergrond besloot Davina dan ook dat deze video op haar Instagram moest verschijnen. Het lijkt alsof de blondine net uit bed is gestapt, gezien deze luchtige outfit. Het lijkt alsof ze in haar pyjama staat, en besloot om snel even een video op te nemen om haar volgers op de hoogte te houden.

Lees ook: Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Davina Michelle treedt op tijdens bruiloft beste vriendin

Dat Davina Michelle de perfecte zangeres is voor allerlei gelegenheden, bewijst de blondine nu weer opnieuw. De beste vriendin van Davina Michelle is echter ook een heuse bekendheid, namelijk niemand minder dan Nikkie de Jager, ook wel bekend als Nikkie Tutorials. Nikkie is onlangs getrouwd, en drie keer raden wie hier als zangeres mocht optreden? Onze eigen Davina Michelle! De hartsvriendin van Nikkie trad hier uiteraard op verzoek van Nikkie op, en Davina besluit de emotionele beelden te delen via Instagram. “Wishing @Nikkietutorials and @Dylandrossaers nothing but a lifetime of love“. Niet alleen de twee blondines leken geëmotioneerd te raken van dit prachtige optreden, maar ook veel andere bekendheden, is te zien in de reacties onder de video. Jutta Leerdam: “Love it“, Britt Dekker: “De beste“, en ook Nikkie zelf wilde nóg één keer haar waardering tonen; “I can’t thank you enough!!!“. Nikkie haar bruiloft lijkt mede door dit prachtige optreden meer dan geslaagd te zijn.

Lees ook: Foto: Davina Michelle enige hoogtepunt bij bruiloft NikkieTutorials

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!