Video: Davina Michelle laat publiek onder haar rokje gluren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle, de Nederlandse zangeres met een stem die betovert, heeft de harten van velen veroverd met haar buitengewone talent en charisma. Ze heeft weer een post online gezet, waar je iets teveel kunt spieken onder haar rokje!

Hoe laat Davina Michelle haar fans weer genieten?

In haar laatste post is te zien dat Davina Michelle volop van haar optrede aan het genieten is. Het nummer dat ze vertolkt, ‘Figures’, is echter nog niet officieel uitgebracht op het moment van de post. Voor haar fans betekent dit een exclusieve sneak peek van haar muzikale talent en een voorproefje van wat er nog komen gaat. Wat verder natuurlijk helpt met genieten, zijn de heerlijke pakjes die Davina Michelle altijd draagt. Daar smul je gewoon van!

Fans van Davina Michelle positief over nieuwe muziek

De passie en energie die Davina Michelle in haar optredens legt, zijn voelbaar in elke noot en in elk woord dat ze zingt. Het is duidelijk dat ze haar hart en ziel in haar muziek legt en haar fans kunnen nauwelijks wachten om meer van haar betoverende stem te horen. Zulke Instagram posts beloven veel goeds voor Davina Michelle haar muziek carrière. Haar fans krijgen zo de nieuwste nummers te horen en ze zijn behoorlijk positief in de comments. De nummers van Davina Michelle doen het extreem goed onder haar volgers. Die genieten van elke post.

Waar is Davina Michelle nog meer bekend van?

Met haar krachtige en emotionele stem, heeft Davina Michelle de muziekscene doen opschudden. Ze brak door met haar indrukwekkende covers op YouTube, waarbij haar vertolking van Pinks ‘What About Us’ wereldwijd viraal ging. Haar opvallende optredens en unieke stemgeluid brachten haar snel naar het hoogste niveau van de Nederlandse muziekwereld. Davina Michelle’s eigen hits, zoals ‘Duurt te Lan’ en ‘Skyward’ hebben de hitlijsten gedomineerd en haar status als een van de meest getalenteerde artiesten van Nederland bevestigd. Haar emotionele diepgang en de manier waarop ze verhalen vertelt door middel van muziek maken haar een geliefde en bewonderde artiest.

Lees ook: Foto: Davina Michelle draagt enorme broek met piepklein topje erboven

Davina Michelle en Lauren Spencer Smith?

Op haar Instagram deelde Davina Michelle een prachtige foto. Hierop is ze te zien naast Lauren Spencer Smith. Zij is een getalenteerde zangeres die niet alleen door het publiek wordt bewonderd, maar ook door Davina zelf. Deze bijzondere ontmoeting toont de kracht van muziek om artiesten van over de hele wereld samen te brengen en de waardering die ze hebben voor elkaars talent. Lauren Spencer Smith is vooral bekend geworden als een getalenteerde zangeres en deelneemster aan verschillende zangcompetities op televisie. Ze kreeg landelijke erkenning en populariteit als deelnemer aan het populaire televisieprogramma American Idol. Haar krachtige vocale bereik en indrukwekkende optredens op het podium maakten haar snel tot een favoriet. Zowel onder de kijkers en juryleden deed ze het goed.

Zie ook: Video: Davina Michelle geeft eindelijk uitsluitsel over deelname Songfestival bij Casa Di Beau

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

VI-Sinterklaas bezorgt Merel Ek rode wangen met beschamend cadeau

Merel Ek krijgt van de enige echte VI-Sinterklaas een wel erg interessant cadeautje. De blondine krijgt er zelfs rode wangetjes van...

Gwen van Poorten deelt schokkend nieuws: ‘Verloving verbroken en álle bezittingen kwijt’

Gwen van Poorten deelt shockerend nieuws over zichzelf terwijl ze haar tranen niet meer in bedwang kan houden...

Broekloze Sylvana IJsselmuiden deelt foto in zeer luchtig shirtje

Sylvana IJsselmuiden is een ontzettend lieve dame die nu al gigantisch zin heeft in Kerst. Dat viert ze wel blijkbaar zonder broek aan.