Foto: Davina Michelle draagt enorme broek met piepklein topje erboven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke zangeres Davina Michelle heeft weer een heerlijk plaatje online gezet waar je gewoon alleen maar van kan genieten.

Davina Michelle weet te betoveren in piepklein topje

Als je inmiddels nog niet weet hoe aantrekkelijk Davina Michelle kan zijn, dan heb je de afgelopen jaren echt onder een steen gelegen. De aantrekkelijke zangeres zorgt er elk optreden weer voor dat ze een spannend pakje aantrekt om zo haar publiek een beetje te kunnen vermaken. Natuurlijk komen die ook om haar prachtige stem te horen, maar zo’n leuke outfit erbij is natuurlijk een mooie bonus. Dat weet Davina ook en daarom geeft ze haar fans ook het genot van kijken naar die mooie pakjes. Davina is de moeilijkste niet en trekt graag strakke broekjes en topjes aan om op die manier haar fans te vermaken. Kijk maar naar haar nieuwste foto, waar ze weer een heerlijk stukje kleding draagt.

Lees ook: Foto: Davina Michelle toont zich in aan flarden gescheurd broekje
Haar nieuwe topje verhult weinig bij Davina Michelle

De knappe blondine heeft een nieuw topje aangetrokken om haar volgers een beetje mee te verblijden. Dat lukt best goed. Het nieuwe topje verhult alleen zeer weinig aan het van de bloedmooie zangeres. Je vraagt je af of ieder moment het topje net te ver naar beneden kan zakken en de prachtige troeven van Davina Michelle aan de wereld laat zien. Maar aan haar blik te zien heeft Davina zelf genoeg vertrouwen in dit topje om alles op zijn plek te houden. De knappe zangeres staat zelfverzekerd op het plaatje. En dat is ongelooflijk verleidelijk natuurlijk. Want als er iets aantrekkelijk wordt gevonden, dan is het wel zelfvertrouwen. Helemaal als de persoon die het uitstraalt nog veel meer aantrekkelijke kanten heeft.
Davina is flink aan het hijgen op nieuwe video

De knappe zangeres is ook flink actief op social media waar ze leuke foto’s en filmpjes maakt voor haar fans. Ze laat even een grappig filmpje zien, waarin ze haar eigen nummer bekritiseert. Het zou namelijk veel te snel zijn om normaal te kunnen zingen. Toch krijgt Davina het voor elkaar, maar ze moet wel een flinke hap adem nemen na afloop. En dat zorgt er dan weer voor dat ze een beetje loopt te hijgen richting het einde van het filmpje. Het is gelukkig helemaal niet vervelend om te zien.
Davina Michelle draagt altijd bijzondere pakjes

De knappe blondine staat misschien bekend om haar zangtalent, haar volgers weten dat er nog een groot iets is waar ze haar aan kunnen herkennen. Dat zijn namelijk alle aparte pakjes die Davina Michelle draagt. De knappe zangeres heeft nogal een bijzonder smaak als het gaat om kleding die ze draagt op het podium. Maar dat vinden haar volgers natuurlijk weer helemaal te gek. Ook hebben de pakjes van Davina allemaal wat verleidelijks, maar dat kan ook komen omdat de dame in de pakjes er zo goed uit ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!