Video: Danique Hosmar pronkt met geweldige achterzijde in flinterdun broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Damique Hosmar heeft maar weer eens besloten een middagje flink te gaan sporten en daar hoort natuurlijk een strakke outfit bij.

De heerlijke sportieve poses van Danique Hosmar

Als je Danique een tijdje volgt op social media, dan weet je dat de knappe blondine een enorm fan is van sporten. Dat doet de prachtige influencer echt heel erg graag. En natuurlijk is elke sportsessie ook weer een mooi moment om haar heerlijke lichaam te delen met de wereld. Bijvoorbeeld door het maken van mooie kiekjes en video’s. De prachtige blondine weet tijdens het sporten altijd genoeg mooie foto’s en video’s te maken om haar volgers een beetje tevreden te houden. En dat is natuurlijk best wel knap. Want ze moet er altijd voor zorgen dat ze met haar video’s niet te veel in herhaling valt. Nou helpen alle spannende poses die ze aanneemt tijdens het doen van haar oefeningen natuurlijk om te voorkomen dat het saai wordt om te zien. Ook haar flinterdunne broekje helpt daar gigantisch mee!

Lees ook: Foto: Danique Hosmar showt haar lijf in nietsverhullend setje

Danique Hosmar laat veel zien met strakke oefening

Nadat Danique zichzelf even goed in de spiegel had bekeken was het tijd om te sporten. Danique droeg deze keer een nieuw pakje en dat moest natuurlijk wel even goed gepresenteerd worden naar haar volgers toe. Toen Danique eenmaal haar lichaam van de beste kant had laten zien aan haar volgers, begon ze met haar oefeningen. En die waren ook niet mals. Danique begon met oefening, waarbij ze continu omhoog en omlaag moest springen. Daarbij bewoog ze haar verleidelijke heupen natuurlijk geweldig op en neer. Ook de rest van haar lichaam was lekker aan het schudden vanwege deze heerlijke oefening.

Lees ook: Video: Danique Hosmar showt haar geweldige figuur in knellende badkleding 

Danique Hosmar beweegt verleidelijk haar lichaam

Toen Danique klaar was met haar gebruikelijke training, was het even tijd voor wat nieuws. De knappe blondine is een enorm fan van dansen en dus moest er eventjes de salsa gedaan worden. In de pauze van haar training ging Danique eventjes helemaal los door met haar partner te dansen midden in de sportschool. Natuurlijk zag dat er wel heel erg goed uit. Danique heeft vroeger ooit leren dansen, maar was het eigenlijk alweer een klein beetje verleerd. Maar niet genoeg, want ze komt nog aardig uit de voeten in de leuke video.

Danique Hosmar krijgt extra motivatie van mooie video’s

De prachtige blondine krijgt extra veel motivatie door het maken van de spannende video’s. De knappe blondine maakt graag video’s voor haar volgers. Maar om genoeg materiaal voor al die leuke video’s te hebben, moet Danique wel even een flink stukje sporten. En dat gaat natuurlijk alleen maar als ze meerdere oefeningen doet de hele dag door. Danique moet dus wel veel sporten om de content voor haar fans te kunnen maken. Dus is het een goede motivatie om het sporten door te zetten. Natuurlijk vindt Danique sporten ook hartstikke leuk om te doen, dus dat helpt ook enorm.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.