Video: Daniel Ricciardo tolt over de baan na langverwachte comeback

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hij is weer terug! Daniel Ricciardo is na 5 gemiste races weer te vinden op het parcours. Maar dat loop nog niet helemaal gesmeerd. 

Vanwege een gebroken hand lag Daniel Ricciardo er een lange tijd uit. Maar hij mag nu eindelijk weer vervolg geven aan z’n comeback. Eerder verving de coureur al Nyck de Vries halverwege het seizoen vanwege tegenvallende resultaten van de Nederlander. En dat ging eigenlijk hartstikke goed, alleen sloeg toen tijdens een training het noodlot toe. Hij brak zijn hand en moest gaan revalideren. Tijdens zijn terugkeer moest hij natuurlijk wel even op een stoere manier van zich laten horen. En van die actie kan je het filmpje hier bekijken!

Daniel Ricciardo is volledig hersteld

De coureur is volledig hersteld van de breuk in zijn hand. En daar is hij natuurlijk ontzettend blij mee: “Het gaat goed, ik ben erg blij terug te zijn. Het gaat goed met de hand, en ik wil nu weer aan de slag gaan. Dus het is fijn.” Zijn team moest wel even wennen aan de terugkeer van Daniel Ricciardo. Boven zijn pitbox hadden ze namelijk een verkeerde naam gezet. Er was een ‘i’ vergeten in zijn naam en dat leidden toch wel tot de nodige ongemakkelijkheid.

Lees ook: Max Verstappen krijgt advies bij foto van Kelly Piquet: ‘Vraag haar ten huwelijk’

AlphaTauri-coureur Yuki Tsunoda is blij met Daniel Ricciardo

Dat Daniel Ricciardo weer terug is, dat is goed nieuws voor teamgenoot Yuki Tsunoda. De Japanner zegt dat Ricciardo hem helpt met het aanpakken van zijn zwakke punten. “Ik heb al wel dingen van hem geleerd, zeker op het gebied waar ik wat zwakker ben. Controle over mijn emoties” zegt de Japanner daarover. Voor Yuki Tsunoda is er sowieso veel veranderd. Hij begon met Nyck de Vries als teamgenoot, daarna Daniel Ricciardo en toen hij zijn hand brak werd hij vervangen door Liam Lawson. En nu is Daniel weer terug. Dat moet ook verwarrend werken.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet maakt misbruik van status Max Verstappen tijdens GP in Texas

Daniel Ricciardo nog niet helemaal de oude

Het was voor Daniel Ricciardo niet bepaald de thuiskomst waar hij op had gehoopt. Hij kwam niet verder dan de vijftiende plaats en dat was toch wel aan de lage kant voor de coureur. Hij werd bij een poging om zich hoger te kwalificeren tegen gezeten door een overschrijding van de baanlimiet, wat hem zijn snelste rondetijd kostte. Het zat dus niet mee voor Daniel Ricciardo. Maar gelukkig gaat het met zijn hand wel allemaal goed: “Het resultaat heeft niets met de hand te maken, dus dat is positief. Ik wou dat het resultaat beter was, maar mijn hand is goed”, laat Daniel Ricciardo weten na afloop van de kwalificatie. Dat is in ieder geval goed nieuws, want voorheen kon hij helemaal niet rijden. Het zal wel weer even duren voordat hij zich weer hoger gaat plaatsen, maar het begin is er.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!