Max Verstappen krijgt advies bij foto van Kelly Piquet: ‘Vraag haar ten huwelijk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige brunette Kelly Piquet heeft even al haar looks van de afgelopen tijd gedeeld en haar volgers vinden daar wat van. 

De volgers van Kelly Piquet vragen zich één ding af

Kelly Piquet heeft de afgelopen tijd veel gereisd voor haar werk en in elke stad waar ze was had ze een andere look. Ze heeft nu even een post geplaatst op Instagram waar ze al die looks deelt met haar volgers. Ze vraagt aan hen welke look zij het mooiste vinden. Natuurlijk reageren de volgers van Kelly massaal op de foto. Maar ze laten haar niet alleen weten welke look ze het leukste vinden. Ze geven haar ook even ongevraagd advies. Maar het is gelukkig geen naar advies. Sterker nog, het advies is eigenlijk gericht aan haar vriendje Max Verstappen. Die wordt namelijk door de volgers van Kelly Piquet aangespoord om eindelijk een keer een ring om haar vinger te doen. Een van Kelly’s fans zegt zelfs: ‘’you’re like the GPT version of perfect. Max.. for gods sake close the deal”. Een ander roept: “max is a lucky man. <3”. Met zo’n vrouw vraag je je inderdaad af waarom Max Verstappen haar nog niet ten huwelijk heeft gevraagd.

Lees ook: Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Hoe lang zou het duren voor Max Verstappen en Kelly Piquet trouwen?

Het stel kent elkaar nu al jaren en ze gaan nog steeds hartstikke goed met elkaar. Er lijkt niks te zijn wat dit powerkoppel kan stoppen. Het is dan ook een wonder dat Max Verstappen nog niet aan Kelly Piquet gevraagd heeft of zij voortaan als Kelly Verstappen door het leven wil. Misschien dat het binnenkort wel staat te gebeuren. Met Max zijn derde wereldtitel op zak kan hij het weer iets rustiger aan doen. Dan heeft hij misschien eindelijk tijd om dit soort zaken een keertje op orde te krijgen. Want als je een vrouw als Kelly Piquet aan de haak hebt geslagen, dan moet je natuurlijk wel ervoor zorgen dat je die voor altijd aan je verbind. Tijd dus voor Max en Kelly om in het huwelijksbootje te stappen. Het zou best kunnen dat ronde deze tijd volgend jaar Kelly helemaal definitief van de markt is en over de straten van Milaan loopt met een ring om haar vinger.

Lees ook: Max Verstappen-fans ontdekken verdacht weetje over Kelly Piquet: ‘net broer en zus’

Kelly Piquet is voor veel mannen de ideale vrouw

Max zou ook wel gek zijn als hij niet uiteindelijk met deze knappe brunette trouwt. Ze wordt door veel mannen namelijk gezien als de ideale vrouw. Ze is ontzettend knap, heeft gevoel voor humor en weet ook erg veel af natuurlijk van de Formule 1. Dat zijn wel een hoop goede kwaliteiten. Als Max niet snel is, dan zijn er ongetwijfeld kapers die zullen proberen Kelly voor zijn neus weg te trekken. Ze is namelijk een zeer gewilde vrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.