Foto: Kelly Piquet maakt misbruik van status Max Verstappen tijdens GP in Texas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet is het hele seizoen niet aan Max zijn zijde te vinden, maar nu heeft ze hem keihard nodig. Haar vriendinnen doen ook mee!

De vriendin van Max Verstappen maakt misbruik van de wereldkampioen

Misbruik is misschien een groot woord, maar Kelly Piquet was het hele seizoen nauwelijks in de pitlane te vinden. Maar nu Max Verstappen kampioen is, neemt ze haar Amerikaanse vriendinnen mee op snoepreisje achter de schermen tijdens de Grand Prix van Texas. En dat i toch wel een beetje bijzonder. Natuurlijk is het niet gek dat Kelly haar vriend komt opzoeken, maar de timing is nu wel een beetje verdacht. Blijkbaar heeft Kelly Piquet alleen maar zin om naar haar vriend Max Verstappen te kijken als er iets te halen valt. Nu kan ze in ieder geval een wit voetje halen bij haar vriendinnen. En dat is natuurlijk ook wel weer wat waard. De knappe brunette heeft in ieder wel veel plezier. Ze is samen met haar vrienden de hele GP op stelten aan het zetten.

Lees ook: Max Verstappen-fans ontdekken verdacht weetje over Kelly Piquet: ‘net broer en zus’

De vriendinnen van Kelly Piquet krijgen uniek kijkje achter de schermen

Natuurlijk moet Kelly Piquet haar vriendinnen even de speciale tour geven achter de schermen bij de GP. De dames komen op plekken die normaal gesproken niet beschikbaar zijn voor het publiek. Daarmee vermaakt Kelly Piquet haar vriendinnen wel weer ontzettend. De aantrekkelijke brunette weet er in ieder geval een bijzondere dag van te maken. Je hoort het ook terug op het filmpje, want er wordt veel gelachen. De dames hebben het duidelijk naar hun zin. Maar Max is natuurlijk nergens te bekennen. Zouden Kelly en Max elkaar vermijden op een dag als dit?

Misschien heeft Max Verstappen juist wel concentratie nodig

Het zou best kunnen dat Kelly Piquet en haar vriendinnen alleen maar afleidend werken voor Max Verstappen en zijn concentratie. Dat hij daarom niet te zien is in de filmpjes en foto’s van Kelly. De twee zien elkaar natuurlijk buiten de races om al genoeg. Misschien dat Kelly daarom weinig behoefte had om Max ook nog in de pit te zien. En misschien heeft Max daar ook helemaal geen behoefte aan. Die moet natuurlijk al zijn concentratie gebruiken om straks de race te winnen. Daar ligt momenteel zijn focus. En gelijk heeft hij ook. Dat is momenteel ook belangrijk. Want ook al is Max wereldkampioen, hij wil natuurlijk wel gewoon zijn races winnen.

Lees ook: Max Verstappen krijgt advies bij foto van Kelly Piquet: ‘Vraag haar ten huwelijk’

Kelly Piquet maakt heerlijke foto van zichzelf

Hoewel Max Verstappen er dan niet bij kan zijn, probeert Kelly Piquet zich wel een beetje te vermaken met haar vriendinnen. Aan deze heerlijke foto van de drie dames te zien is dat echt wel goed gelukt. Kelly ziet er weer wonderschoon uit op het plaatje. Haar vriendinnen hebben het ook wel duidelijk naar hun zin. De prachtige vrouwen moeten natuurlijk wel even laten blijken dat ze het leuk hebben. Vandaar dat ze deze mooie foto maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...