Video: Bridget Maasland laat zich helemaal volspuiten met verrassend sapje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland laat zich volspuiten in een online verschenen video. Er is te horen dat ze zegt dat het een uur gaat duren. Verder komen er nog meer vreemde kreten uit haar zoals: “Ik voel het al”, “dan wordt het een beetje warm van binnen” en “dat is allemaal goed”. Op de achtergrond ligt een dame die dezelfde behandeling ondergaat. 

Extra vocht in Bridget

In een video is te zien hoe Bridget iets nieuws probeert. Daarna plaatste ze een foto waar ze bij schreef dat ze zich “kei goed” voelde. Daarbij zette ze de hashtag: theartofnaturalbeauty, de kunst van natuurlijke schoonheid dus. Wat deze bijzondere behandeling in hielt? De dame ging naar Amsterdam voor een infuus. Dit was geen doping, maar een natuurlijke goede dat in haar ging. Namelijk vitamines en antioxidanten. De Dame op de achtergrond van het filmpje blijkt Elly Maasland, de moeder van Bridget. Een origineel moeder-dochter uitje dus.

Meer bijzondere acties van Bridget

Het filmpje en de foto plaatste Bridget in de story van haar Instagramaccount. Echter is dit niet het enige bijzondere wat hier voorbij komt. Ze maakt wel veel reclame, naast de infuuspost, laat ze haar volgers ook duidelijk weten wie haar kapper is en waar haar kleding vandaan komt. Echter post de dame ook zo nu en dan de positieve quote. Dan zijn er nog de vele selfies, gemengd met af en toe een daadwerkelijke interessante post. Die posts gaan over leuke dingen die ze doet. Bijvoorbeeld kiekjes van haar vakantie in New York met haar zoon. Ook post ze soms dingen uit het verleden, zodat volgers weer even weten waarom ze ook alweer bekend is. Want tegenwoordig is ze eigenlijk alleen te horen bij DWIDM. Dat is geen Dagelijks Wie Is De Mol programma, maar De Wild In De Middag van Powned. Een radio programma met Ruud de Wild en dus Bridget als sidekick. Omdat ze minder bij RTL Boulevard te zien is, is dit wel aan te merken als haar werk momenteel. DWIDM is wel iedere dag door de weeks  op Radio 2. Echter is het niet aan te merken als een fulltime baan omdat het programma dagelijks maar 2 uur duurt. Zelfs met reistijd en voorbereiding is dat geen dagtaak.

Verwarrende post over Superbowl

De meest recente post van Bridget Maasland gaat over de Superbowl. Ze plaatste foto’s van de pauze show het football spektakel, een optreden van Rihanna. Het is alleen niet duidelijk of Bridget daadwerkelijk aanwezig was of dat ze het zo wilde laten lijken. De eerste foto lijkt een screenshot van een televisie programma omdat het beeld een beetje bewogen is en de foto is recht van voren gemaakt. Daar waren geen plekken om te zitten. De tweede foto is een screenshot van een ander account, want er staat links onderin een icoontje dat iemand getagt is, maar als je er op drukt gebeurd er niets. De derde foto kan gemaakt zijn door iemand uit het stadium want deze komt uit een hoek waar publiek zat. Dan nog wat andere foto’s van iets te hoge kwaliteit gevolgd door een foto vanuit het stadium die eruitziet alsof hij met een telefoon is gemaakt. Dat is dan ook de enige foto die mogelijk door Bridget gemaakt zou kunnen zijn. Het is overall onduidelijk of ze wilde laten lijken alsof ze aanwezig was, of dat ze er daadwerkelijk was, of dat ze gewoon de show wilde appreciëren online.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..