Video: Bridget Maasland krijgt per ongeluk wit goedje in haar gezicht en moet even slikken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Bridget Maasland smeert wit goedje op een hele andere plek dan waar het voor bestemd is!

Het lijkt erop dat de knappe blondine Bridget Maasland een nieuwe schoonheidsroutine heeft ontdekt – en het is behoorlijk bijzonder! De techniek, waarmee Bridget hoopte een zachtere huid te krijgen, is verre van gebruikelijk.

Bridget Maasland kan lachen om ludiek ongelukje!

In een video op haar Instagram verhaal legt ze haarfijn uit wat ze deed, en waar het mis ging. Bridget was namelijk van plan haar gezicht even goed in te scrubben met een goedje wat ze cadeau had gekregen. Ze ging ervan uit dat het de bedoeling was om dit op haar gezicht in te laten trekken om zo een lekker zachte huid te krijgen. Toen ze de crème helemaal had uitgesmeerd over haar mooie gladde huidje begon ze te twijfelen: moest die crème eigenlijk wel intrekken? Bridget pakte haar leesbril erbij om de minuscule letters op de verpakking te lezen.. Toen ze eindelijk de letters kon lezen, stond op de verpakking dat het een haarcrème was. Slik! De blondine heeft zich dus goed vergist, maar vertelt met een grote lach over haar vergissing en deelt dit nieuws met haar volgers. Leuk om te zien dat Bridget hier zelf de lol van inziet, en ook haar volgers hiermee kan verblijden!

Lees ook: Foto: Bridget Maasland berijdt enorm beest in opwaaiende jurk

Bridget Maasland geeft make-up tutorial

De knappe blondine Bridget Maasland heeft besloten om haar expertise te delen en een make-up tutorial te geven. Het lijkt erop dat Bridget haar kijkers wil laten zien hoe zij net zo stralend en glamourous kunnen zijn als zijzelf. Maar laten we eerlijk zijn, als Bridget een tutorial geeft, is het net alsof Picasso lesgeeft in schilderen – er zit gewoon iets in haar DNA waardoor ze er altijd fantastisch uitziet! Dus dames als jullie dit zien: pak je make-up tas en maak je klaar om te leren hoe je de meesterlijke make-over look van Bridget Maasland kunt krijgen – of, nou ja, iets wat er in de buurt komt!

Lees ook: Foto: Bridget Maasland tuit lipjes voor haar gretige volgers

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Hoe Bridget Maasland haar vermogen uitgeeft!

De blonde presentatrice Bridget Maasland liet recent in een interview met tijdschrift Party weten dat geld voor haar geen drijfveer is in het leven, maar dat het wel makkelijk is om geen financiële zorgen te hoeven hebben. ”Geld interesseert me in principe niet, maar ik ben wel blij dat ik genoeg heb om een prettig leven te leiden en een huis voor mijn ouders te kunnen kopen, waardoor er iets minder zorgen zijn.” Het is natuurlijk super gul van Bridget dat ze gewoon voor haar ouders een huis heeft gekocht! Überhaupt dat ze er zorgen van krijgt als haar ouders krap bij kas zitten. “Mijn vermogen klinkt groter dan dat het is, haha, maar ik heb wel in goede dingen belegd en ik ben altijd zorgvuldig met geld omgegaan. Natuurlijk is het een onzekere wereld. Voor iedereen, maar bij televisie helemaal. Ik hou daar wel rekening mee. En ik heb ook een zoon waar ik goed voor wil zorgen.” Bridget Maasland zet haar geld op een zeer goede wijze in, waar we haar alleen maar over kunnen complimenteren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!